Telefon Tavsiyesi N97 mini mi N86 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguz96968

oguz96968

Üye
    Konu Sahibi
N97 mini mi N86 mı?
Arkadaşlar başlıktaki iki telefondan hangisini tercih edersiniz?N97 mini de fm transmitter var mı?

ahmet352

Üye
n86 tavsye edrm

M3L!H

M3L!H

Üye
n97 mini'yi tavsiye etmem. Çünkü dokunmatikler ve uygulamaları tam olarak gelişmedi. N900(yine dokunmatik fakat çok gelişmiş.) almanı tavsiye ederim. Çünkü Maemo işletim sistemi var ve altyapısı olarak Linux kullanıyor. Yani bir bilgisayar. Bunların dışında yine Symbian bulunduran n86'da alabilirsin.

Karar Senin.. :)

jeki01

jeki01

Üye
selam bende N97 mini düşünüyordum ama N97 mini de fm transmitter yok. arkadaşım aldı inceledim.
bende N79 var aynı özellikler var farkı dokunmatik ekran, klavyesi var ve hafızası yüksek.
Kamera özllikleri aynı 5 MP.

oguz96968

oguz96968

Üye
    Konu Sahibi
n97 mini'yi tavsiye etmem. Çünkü dokunmatikler ve uygulamaları tam olarak gelişmedi. N900(yine dokunmatik fakat çok gelişmiş.) almanı tavsiye ederim. Çünkü Maemo işletim sistemi var ve altyapısı olarak Linux kullanıyor. Yani bir bilgisayar. Bunların dışında yine Symbian bulunduran n86'da alabilirsin.

Karar Senin.. :)
N900 Türkiye ye gelecek mi?

--------------- Ekleme ---------------

Konu güncel.

--------------- Ekleme ---------------

Konu güncel

oguz96968

oguz96968

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncel.

oguz96968

oguz96968

Üye
    Konu Sahibi
Upupupup

CS BETA

CS BETA

Üye
N900 Türkiyeye gelmicekkk

vlkn86

Üye
ben n86 kullanıyorum kamera konusunda nokia ilk defa aşmış kendinni tavsiye ederim n97 mini ise dokunmatik fm verici özelliği yok gheniş ekran seven birisi için güzel ama kamerası önemli dersen n86 derim.

oguz96968

oguz96968

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için sağolun.

speed944

speed944

Üye
kendıne sorman gerek multımedya odaklı dersen tabıkı n86 ama dokunmatık olsun dersen yapacak bırsey yok n97 mını ama nokıanın butun telefonlarını kullanmıs ve satıo,pixon 12 denemıs bırı olarak vıdeosu n86 kadar net ceken bır telefon yok pıyasada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt