N97 mini .exe gösteriliyor/performans düşüklüğü YARDIM!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
N97 mini .exe gösteriliyor/performans düşüklüğü YARDIM!
Sanırım telefonuma ( N97 Mini) virüs girdi. E hafızasındaki dosyalar .exe olarak gösteriliyor..
Kamera çekince kontor gidiyordu Biçimlendirdim hard format attım düzeldi ama yinede telefonda aşırı performans düşüklüğü var
Ama dosyalar en başta düzeldi(formattan sonra) daha sonra tekrar .exe oldu yine format attım düzelmedi..
çok fazla format atmak da istemedim.. Bozulmasın diye Ne yapıcam

--------------- Ekleme ---------------

Lütfen cevap verin

ledisman

Üye
kardeş bende de aynı sorun var sen bi çözüm yolu buldun mu ??

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar lutfen bır yardımcı olun .. Moderatorlerden falan hıc mı ılgılenıcek bırısı yok...
Bılgısayara eset nod 32 yukledım .. Telefonu bılg.e bagladım ... 31 tane vırus buldu ...
Buldu ama vıruslerı temızleyemedım ...
Lutfen bı bakın lutfen..... N97 mını bu arada telefonum

--------------- Ekleme ---------------

Tamam arkadaşlar sorunu çözdüm sanırım.. esed'de kullanıcı adını gırmemısım ondan sılmıyor mus sımdı sıldım.. exeler gitti.. önceden kendi elimle silince geri geliyordu.. esedle sildim henüz gelmedi daha gelmez sanırım...

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
beyler nokia ve symbian işletim sistemli telefonlarda telefona fizksel bi bozulma olmadığı zamn sistem asla bozulmas örneğin benim telefon defalarca çöktü bnde defalarca Flash atma adı altında telefona format attım sitede var telefona flash atma de bulursun her yerde

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
evet .. nokialarda öyle bir kalite söz konusu ne yapıp yapıp yasatıyorsun telefonu ama n97 minin de kasası pek sağlam değil.. henüz bi kırma cıkma yok ama her an olabılır gıbıme gelıyor :D

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
beyler yaanış bilgi vermişim sorun pc nize telefonu bağlardıktan soran aniden çıkarınca oluo pc klasörleri exe olark e ye kopyalıyor 603 kb olarak bu bir problerm deil x-plore uygulaması yükleyiniz ayarlardan g,zli dosylaarı göster diyin yeter ve tüm klasörleri işaretleyiniz menü>dosya>özellikleri gösterden hepsini kaldırın ve işlem tamamdır hafıza kartında sizin zannettiğiniz< gibi bir problem yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt