exe uzantılı klasörler belle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eser479

eser479

Üye
    Konu Sahibi
exe uzantılı klasörler belle
Arkadaşlar ben E7-00 BELLE kullanıyorum depo hafızada klasör içinde klasörün exe uzantılı dosyası açılıyor siliyorum tekrar geliyor depo hafızadaki dosyalarımı pcye attım biçimlendirdim dosyaları telefona atınca yine öyle oldu bende dosyalarımı yedekleyip format atmayı düşünüyorum ama forumda birkaç yerde format atmayın programlar gidiyor yazılım güncellemede güncel görünüyor diye okudum bende size sormak istedim soft format mı atsam hard format mı ya da başka çözümü var mı?

İncİnat

İncİnat

Üye
virüs girmiş hard format at

eser479

eser479

Üye
    Konu Sahibi
tamam saol cevapladığın için

_ardaa

_ardaa

Üye
Belle ile ilgili değil bu bilgisayarında virüs var hard format atsanda pc ye bağladığın zaman yine gelir önce virüsü temizle

eser479

eser479

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum sadece formattan sonra bir sorun olur mu diye sormak istedim sağolun bilgi verdiğiniz için

_ardaa

_ardaa

Üye
Virüsleri temizle soft format at hard format ile sorun yaşarsın, biraz ararsan benzer konular var forumda, klasörlerin aslında gitmedi sadece gizli x-plore ile gizlenen klasörleri görüp kurtarabilirsin.

MrExpert

MrExpert

Üye
Öncelikle pc ni temizle yoksa her pc ne taşına bilir aygıt telefon vb. Bağladığında Cihaza hemen bulaşır muhtemelen Rat tır.

mert41994

mert41994

Üye
hard formatlik bir iş değil. Pc'e bağla tarat siler virüsü

mkkozanmk

Üye
bence de hard format atıP BAŞINA BELA ALMA

eser479

eser479

Üye
    Konu Sahibi
antivirüsle hallettim diyebilirim ama içimin rahatlması için pcye ve telefona format atacagım teşekkürler cevaplarınız için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt