Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n97 mini dokunmatik sorunu acil yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djediz
Üye
Konu Sahibi
n97 mini dokunmatik sorunu acil yardım
arkadaşlar telefonun dokunmatiği çalışmıyo klavye arada işlem yapıyo telefon hiç bi yere çarpmadı durduk yere oldu birden garanti falan yok napmam lazım .s.s
Emrgncy
Üye
Telefon bilgilerini yedekleyip hard format at, hafıza kartını pcye takıp yedek al ve hafıza kartını biçimlendir, En son telefonun E depo hafızasındaki bilgilerini hafıza kartına yedekle ve dosya yöneticisinden E depo hafızasıyı da biçimlendir...
soneremir
Üye
samsung i8910hd telefonumun telefon panelindeki 1 2 3 tuşları çalışmıyo format atmama rağmen olmadı bazen çılşıyo ama çoğunlukla çalışmıyo bu içini açıp temizledim daha başka ne yapabilirim servise götürmeden önce
Telefon bilgilerini yedekleyip hard format at, hafıza kartını pcye takıp yedek al ve hafıza kartını biçimlendir, En son telefonun E depo hafızasındaki bilgilerini hafıza kartına yedekle ve dosya yöneticisinden E depo hafızasıyı da biçimlendir...