N97 Mini Açılmama Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mtk989

Üye
    Konu Sahibi
N97 Mini Açılmama Problemi
İyi akşamlar

N97 Mini telefonum var. Bu akşam bir kaç program yükledikten sonra telefonu kapatıp açmaya çalıştım ancak kapattıktan sonra bir daha açılmadı. Telefon açılıyor başta ancak nokia yazııs geldikten sonra tekrar kendini kapatıyor. Aynı şekilde şarja taktığımda da şarja başlamak üzere başta nokia yazısı çıkıyor ama sonrasında kapatıp sıfırdan aynı işleme başlıyor.

Açıp mecbur kalırsam format atayım diyeceğim ancak format atmak için açmak lazım. Hafıza kartı da yok, herşey dahili hafızada dolayısıyla oraya ulaşıp birkaç şey silince kurtarmak da mümkün görünmüyor. Bilgisayra bağlayınca da açılmadığı için hafızaya ulaşamıyorum. Şu anda ne yapabilirim telefonu açabilmek için ve bu sorunu çözmek için?

teşekkürler

fnldstntn

Üye
telefona hard format at onun icin telefonun acik olmasina gerek yok biraz arastirirsan forumda bulabilirsin....

mtk989

Üye
    Konu Sahibi
eywallah sağolasın. son çare olarak bunu yaparız ama dediğim gibi hafıza kartım olmadığı için bu birçok bilgimin gitmesine sebep olacak. bir süre önce yedekleme yapmıştım ama son dönemde yedeklemediğim hala pek çok şey var. herhangi başka bir çözüm yolu var mıdır. veya başka çözüm yolu yoksa ve hard format atacaksam dosyaları kurtarmamın herhangi bir yolu var mıdır acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt