Telefon Tavsiyesi N97 mi Iphone mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
N97 mi Iphone mu?
arkadaşlar yazın n97 veya iphone alacağım. bana yardımcı olurmusunuz karar veremedimde. Birde bu telefonların fiyatlarını yazarmısınız

futbol123

futbol123

Üye
n97 kullanıyorum dokunmatiği iphone kadar hassas değil.. iphone oyun ve program konusunda daha iyi
mesela n97 de asphalt 5 oyununu açmaya kalktım baya bi kasma var.. iphone da ise takır takır oynuyorsun
ama kamera ve hafızada n97 üstün benim tercihim iphone 3gs Nokia N8 alabilirsin yada C7 ikiside birbirinden harika telefon

selinn2

selinn2

Üye
ıphone

heathrow

heathrow

Üye

--------------- Ekleme ---------------

(karşılaştırma linki)

--------------- Ekleme ---------------

iphone 3gs - N97 karşılaştırması:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
N97 alma o fiyata değmez yani. C6-01/C7/N8/E7 bunlardan birini alırsan seni mutlu eder baya. Hem yeniler hem de N97'den üstün ve ucuzlar. Iphone'un hangi modelini alırsan al 1200 tl'den başlıyor zaten. N97 de 1150'den başlıyor diye biliyorum ama kesinlikle o fiyatı haketmiyor tabi onun yerine klavyeli model C6'yı tavsiye ederim herşeyi aynı.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
karşılastirman hata bence n97 ne ki iphonenun yanında

darklordozan

darklordozan

Üye
N97 mi? :s hayatta alınmaz.

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
N97 alırsın 2 gün sonra ağlarsın Ahanda böyle :ağlarım:.Ama N8 alırsın Böyle Koparsın :aha:.Açık ve net anlattım sanırsam tercihim n8:oke:

rapman

rapman

Üye
N97 eskidi artık.İşletim sistemi de eskidi ve uyguluma kıtlığı var.Ve uygulamalar da eski.
Nokia N8 almanını öneririm :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt