N97 mi alayım 5800 mı beyler yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
    Konu Sahibi
N97 mi alayım 5800 mı beyler yardımm
karar veremiyorum beyler yardımcı olun lütfen teşekkürler

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
o kadar para onlara verene kadar 603 701 gibi yeni nesil telefonlar almanı öneririm ama illa alacam diyorsan n97 al

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge
HakaN-06

HakaN-06

Üye
Onlara verdiğin paraya değmez git 2. el 603 ya da C6-01 falan çek daha iyi

• Beğen
alenkolik

alenkolik

Üye
hicbirnini.

sanmarco

Üye
5800 kullanıcısıyım bence nokia ile ilişkini kes

Kingmortall

Kingmortall

Üye
onlara vereceğin paraya yazık git bi 0 603 al 500 550 lira

• Beğen
kezban yenge

kezban yenge

Üye
Bence Galaxy s2 al :)

msafa1905

msafa1905

Üye
5800 xm.

esokmen

esokmen

Üye
Bence alma kardeş

osmanmert99

osmanmert99

Üye
S60v5 Alınırmı hiç.. Git Belle al WP al bence..

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş ben 5800 kullanıcısıyım idare eder bir telefon ama belli bir süreden sonra isteklerine karşılık veremiyor Bence o fiyata git bir Nokia 701 yada 603 al android alma çünkü eğer android telefon alacaksan iyi bir para verip kalitelisini alacaksın ki iyi olsun ama ille de bu 2 sinden birini alacağım diyorsan 5800 al çünkü 2 telefonun da özellikleri hemen hemen aynı ama N97 nin fiyatı çok fazla kardeşim.

Del Rey

Del Rey

Üye
İkisi de değil, Nokia 603 al.

uamihrac

Üye
5800 xm red al manyak tel kardeş ne olursa olsun nokinan ürettgi we en fazla sattgı tel 5800 dır ben çok memnunum

vegatablo

vegatablo

Üye
sakın ha böyle bışey yapma nokia öldü 500. liraya git galaxy ace al devir android sakın kanma en az 1 ay araştır ben amcamınoğlunda ğördüm 3 yıl önçe 5800 ı sırf araba yarışı için gittim aldım sen böle yapa

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yanılıyorsun kardeş bence 500 liraya android li telefonlar iyi olmaz aksine androidden Soğutur bence ya Nokia 603 ya da Nokia 700 al

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Yanılıyorsun kardeş bence 500 liraya android li telefonlar iyi olmaz aksine androidden Soğutur bence ya Nokia 603 ya da Nokia 700 al

bende buna katılırım öyle telefonlar androidten soğutur adamı android alacaksan 1 milyarı gözden çıkarmanız lazım zaten kuş kadar ram var çogunu android kaplıyor kalsa kalsa 50 100 mb biyer kalır pişman olursun bence 603 almalısın kesinlikle fiyatına göre çok iyi telefon

KarakayA67

5800 la hayattn sogdm bn :-D dknmtgne ayar olmstm onlara gdck parayla galaxy gio mini al

enesblt

enesblt

Üye
kardeş nokia alma git htc al kafan rahatlasın

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Of of Tamam beyler Nokia kötü olabilir ama 500 liralık telefonla alınmaz Nokia kötü olabilir ama 500 liraya falan alacağın en iyi telefon nokia olur yani kısaca ezik telefonların en iyisi Nokia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt