n97 kullananlar baksın bi zahmet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
waycell

waycell

Üye
    Konu Sahibi
n97 kullananlar baksın bi zahmet
arkadaşlar hepinize selamlar yeğenime almayı düşünüyorum nokia alamamya yeminliydim ama ikinci el garantili fiyatı çok makul 350 tl..şimdi gelelim asıl konuya telin ilk çıktığından beri var olan sorunlar devam ediyormu hala yoksa güncellemeler işe yaradımı yani kısacası bu fiyata bu telefonu almalımıyım önerirmisiniz

mamilim90

mamilim90

Üye
1. sİ Konuyu Yanlış Acmıssın s60v5 Olcak
2. Ben 2 hafta Öncesine kadar n97 Kullanıodum Telefon takoz gibi bişi :D Kocaman Ağır bi tek 32 gb Hafızası var okadar gerisi Çöp Ne Oyun Çıakr Ne düzgün bi Uygulama Çıkar 500 e saatım kurtuldum

birmot

birmot

Üye
bence de ben bir hafta kullandım sonra n95 8gb ta geri dönmüştüm o bile daha iyiydi

waycell

waycell

Üye
    Konu Sahibi
evet biraz kaba ve ağır bir telefon ama benim ilgilendiğim kamera piksel tuş kilidi donma reboot problemleri hala yaşanıyormu

futbol123

futbol123

Üye
sakın almayın ben kullanıyorum berbat lg optimus p350 alın bim e gelicekmiş 16 sında

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bence s60v5 telefonlardan bakmayın,genelinde resetleme vb. sorunlar devam ediyor.yerine lg optimus me tavsiye ederim.kamera falan n97 de daha iyi ama android işletim sistemi daha çok gelişiyor.

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bende hala n97 mini var sadece tuş kilidinde sorun var yine de n97 almanı tavsiye etmem

waycell

waycell

Üye
    Konu Sahibi
netten bakıyorum yorumlarada millet bayağı çile çekmiş bu telefondan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt