n97 kırmış :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uLtr@Li

uLtr@Li

Üye
    Konu Sahibi
n97 kırmış :D
n97 de amma dandik yapmışlar :D

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

fthyslyrt61

Üye
Her koşulda iphone'dn iidir :)

Symbiont

Üye
ov vv Dokunmatiği Kopramış Arkadaş en az 300 tl lik masrafı olmuş

nokia N97

Üye
arkadaşım telefon çin malı oyüzden bukadar cabuk kırılmış olabılır ;);) LÜTFEN BÖYLE SAÇMA ŞEYLERLE İNSANLARI MEŞGUL ETMEYİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Symbiont

Üye
yol bal gibi gerçek

nokia N97

Üye
gerçek deil arkadaşım ben kullanıyorum n97 gerçek deil sırf alamadıkları telefonu karalamak için yapıyolar ıstersen gır bı bak telefonun orjınalının resmlerıne

Symbiont

Üye
bakmama gerek yok şuan elimdeki ile bakıyorum gerçek içini açtım aynı

Lacoste

Lacoste

Üye
kimbilir neler yaptı canım telefona hiç mi içi acımadı bi kere o telefonun dandikliğiyle alakalı deildir adam telefonu yere çarparsa tabi dağalır...:S:S:S

flybyblue

flybyblue

Üye
millet n97 parçalıyor biz n70 devam :)

Symbiont

Üye
300 tl den fazla masrafı olmuş telefonun

flybyblue

flybyblue

Üye
n97 internette ciddi dayanıklılık testleri var su bile geçirmiyo

merty24

merty24

Üye
büyük ihtimalle gerçek değil

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yazık be o telefona içim acıdı şimdi

nokia N97

Üye
demekki seninkide made in china kardeşim:ehe ana menüden belli zaten pili farkli ayrıca ekrayazısından bıle belli sahte olduğu.............
al burdanda orjinalini izle ;);););)

Symbiont

Üye
bak arkadaşım batarya vs takan yok devre orcinal tamammı site sahibine mail attım

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Telefonun Kırık Halini almaya razı olanlarda var :D:D:D

___Cept___!.

___Cept___!.

Üye
merhabalar sitenin sahibi aynı zamanda telefonun sahibiyim baktım ki konum açılmış geldim cevap vereyim adam akıllı konuşmayanlarıda susturayım gelmişken :)

gerçek deil arkadaşım ben kullanıyorum n97 gerçek deil sırf alamadıkları telefonu karalamak için yapıyolar ıstersen gır bı bak telefonun orjınalının resmlerıne

diyen saf arkadaşım alamadıkları için mi :) güldürüyorsun sen beni senin cebindeki son parayla aldığın telefonu ben ilk çıktığı an getirttim sen hiç merak etme ;)

telefonu yaptırttım blogumda yaptırılmış halinin fotograflarını yarın eklerim telefon çalındığı durumda para etmemesi için orjinal bandrolü söktüm sahte bandrol taktım kan emiciler fırsatcılar sevinmesin diye anlatabilmişimdir umarım :)

orjinal bandrolüde taktımki artist artist konuşanları susturayım atıp tutan insanlara ilaveten yazıldı bu yazılar kimse yanlış anlamasın

telefon masrafı : 340 tl ;)

sanane69

Üye
diyen saf arkadaşım alamadıkları için mi :) güldürüyorsun sen beni senin cebindeki son parayla aldığın telefonu ben ilk çıktığı an getirttim sen hiç merak etme ;)

Yazınızın bu kısmını şiddetle kınıyorum.Bu ülkede bir çok fakir insan yaşıyor,bir telefonu çıktıktan 1 sene sonra dahi alsalar inanın şu anda onlar sizden daha "karizmatik" duruyor gözümde.
Belki kastettiğiniz şey tam olarak bu değildi,size laf atanlara cevap vermek istediniz belkide,bilemiyorum ama gerçekten ucu çok açık olmuş.Sanırım bir anlık sinirle yazdınız,bir sonraki okuyuşunuzda nerelere çekilebileceğini tahmin edeceksinizdir :)

Saygılar.

___Cept___!.

___Cept___!.

Üye
hayat herkese adil değil üstad kusura bakma ama beni tanımadan bana laf sokamaz kimse ben kimseyi rencide etmek üzmek hava yapmak için girip yazmadım bunları atılan şaçma sapan lafın cevabını verdim

ferventboy_26

ferventboy_26

Üye
O telefon orjinal değil.. :) elinde n97 olan açsın arkasını baksın ya bi kere batarya bile sahte :) nasıl gözünüzden kaçıyor. çin malııııı ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt