n97 kapanıp duruyor hard format atıcam yardımda bulunabilirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sokelee09

sokelee09

Üye
    Konu Sahibi
n97 kapanıp duruyor hard format atıcam yardımda bulunabilirmisiniz?
arkadaşlar benim telefonumun birçok sorunu var şart giriş yeri bozuldu bu yüzden sadece bataryayı takarak şarj ediyorum.neyse telefon son 3-4 gündür kendi kendine kapanıyor aslında önceden kapanıp tekrar açılırdı ama bu sefer hiç açılmıyor.ben kendim açıyorum ama 10 dk geçmeden tekrar kapanıyor bazen hiç açılmıyor bile.açıldığı zaman sistem hatası diye bir yazı geliyor ekrana alarm falan kuramıyorum ayarlarda saat kısmına girmiyor mesela telefon.

ben şimdi hard format atsam sadece c hafızasınamı atıcak yoksa 32 gblık hafızayadamı atıcak bilgilendirirseniz beni sevinirim.

fLuke!

fLuke!

Üye
Hafıza kartındaki verilerine bişey olmaz diye biliyorum.Ama bi dk.32 GB telefonun kendisindeyse bilmiyorum o zaman.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hard format E ye yani yığın hafızaya etki etmez
ama sadece telefona değil hafıza kartınada format at

M. tAHA

M. tAHA

Üye

bunun (resimdeki) gibi yap. sadece c yi siler yani c ye kurmus oldugun tüm uygulamalar silinir. mesaaj rehber hepsi gder ama sen dosya yöneticisnden yedekle yapıp hafıza kartına bütün yedeğini olusturabiilirsin. bilgisayarlada uğraşmana gerek kalmaz. format attıktan sonra tekraruygulamalarını yukle iş tamam. bı sıkıntın olursa pm at.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim adıma açılan bir konu var orada detaylı anlatım yapmıştım. Konu linkini bulup ekleyeyim.

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-cihaz-destek/aybin-kilic-629780.html#post4604137

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt