N97 Güncelleme sorunu..!

Sponsorlu Bağlantılar

teamusp_kein

teamusp_kein

Üye
    Konu Sahibi
N97 Güncelleme sorunu..!
Merhaba arkadaşlar,

N97 kullanıcısı olarak isyanlardayım. Telefon aşırı yavaş çalışıyor ve telefon hafızası dolu 8mb boş alan var. Herşeyi sildim ama daha halen 8mb boş alan var. v20 çıktı diyorlar ama güncelleme programında en son güncelleme v 11.0.012 gösteriyor. Şuanki kullandığım sürümde o zaten. v20 ye nasıl güncellerim telefonumu acil yardım edin, yavaş işlem sorunu kafayı yedirtecek safhalarda...

tboxmusic

tboxmusic

Üye
ben 20.0.019 son versiyona yükselttim n97 imi fakat dil desteğini yitirdim türkçeydi daha önce şmdi sadece ingilizce ve pilip dilleri var bu son verisyonda türkçe kullanamayacakmıyım? acil yardım edin =(

sagopa-ksk

Üye
n97 kullanıcısıyım.Teli 2 gün önce aldım.Tel hafızası boş fakat boş alan 0 mb yazıyor.Hard format mı atıyım yoksa bi çözümü varmı Acil Yardımm...

soner_avci

Üye
ya bu hafıza dolu uyarısını bende alıyorum bilgisayardanda telefonun kendi içindende baktım herhangi bir dosya göremedim ( C: hafızasından bahsediyorum) boş alanım 5MB ve bu internet tempini boşalttıktan sonra oldu
kullanılan 70 MB
boş 3000 kb
....
....
....
Sis uygulamalar 18 MB
Diğer dosyalar 52 MB
ama bu diğer dosyaları hala bulabilmiş değilim. yardımcı olabilecek varsa sevinirim

mafia 36

mafia 36

Üye
lütfen yardım edin bndede n97 war boş 47.2 mb yazıyo şarkı almıyo C: telefon hafızası dolu diyo yardım edin çok acill:ağlarım:

devilsoldier

Üye
bende malesef n97 alanlardanım.malesef diyorum çünkü yıllarca nokia kullanmış birisi olarak n97 beni tatmin etmedi.kısacası verdiğim parayı hak etmediğini düşünüyorum.tlf. yazılımını buluyor ama güncellemesini kendi yapamıyor.bu yüzden servise verdim aradan bir ay gemedi gene yeni yazılımı yükleedi.tabi tekrar servise götürdüm.sürüm yükseltildikten sonra servis çalışanı bana güncellemeye ne gerek var gibi saçma bir cümle söyledi.bende istediğim performansı alamadığımı söyledim.arkadaşımda htc var ve inanın benim tlfnumdan hızlı ve özellik bakımından daha güzel.ama fiyatı daha düşük.benim şahsi göürüşüm n97 alırken biraz daha düşünün.
bu arada yazılımsal sorunlarda telefon 3 arızada değişime gidebiliyormu bunu bilen arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.

walkerrr

walkerrr

Üye
öncelikle selam. telefon hafızasının dolu görünmesine bir sebepte girdiğin internet sayfalarının gölge kopyalarıdır. menüden web e giriceksin seçeneklerden ''TÜM GİZLİLİK VERİLERİNİ'' sili sececeksin ve temizleme işlemi bitmiş oluyor.
Çoğu arkadaş memnun değilim, istediğim gibi değil demiş. sizleri anlıyorum fakat gereksiz ve güvenilir olmayan uygulamalardan kaçının. ileri zamanlarda sorun cıkarabiliyor.
güncelleme sorunu olanlar içinse; güncellemeden önce şiddetle hard format atmalarını tavsiye ederim. tabii yedekleme yapılacak öncelikle. format sayesinde kuyruk dosyalar, silinmiş olan uygulama klasörleri temizlenmiş olacaktır. ve daa ii verimle telefon calısacaktır.
güncelleme sıkıntısı yaşayanlar yazarsa yardımcı olabilirim. nokia ovi turkey yazılım ekibindeyim. herkese saygılar.

• Beğen
Tepkiler: tabuXL

cigeur

Üye
öncelikle selam. telefon hafızasının dolu görünmesine bir sebepte girdiğin internet sayfalarının gölge kopyalarıdır. menüden web e giriceksin seçeneklerden ''TÜM GİZLİLİK VERİLERİNİ'' sili sececeksin ve temizleme işlemi bitmiş oluyor.
Çoğu arkadaş memnun değilim, istediğim gibi değil demiş. sizleri anlıyorum fakat gereksiz ve güvenilir olmayan uygulamalardan kaçının. ileri zamanlarda sorun cıkarabiliyor.
güncelleme sorunu olanlar içinse; güncellemeden önce şiddetle hard format atmalarını tavsiye ederim. tabii yedekleme yapılacak öncelikle. format sayesinde kuyruk dosyalar, silinmiş olan uygulama klasörleri temizlenmiş olacaktır. ve daa ii verimle telefon calısacaktır.
güncelleme sıkıntısı yaşayanlar yazarsa yardımcı olabilirim. nokia ovi turkey yazılım ekibindeyim. herkese saygılar.

selamlar. ben tüm gizlilik verilerini sil dediğimde hiç bir fark olmuyor. telefonumun hafızasında sadece 7.80 mb lık bir boş alan görünüyor. bu olmadı. x-plore diye bir programla girdim telefonumun içine ancak orda da yüksek boyutlu bir dosya tespit edemedim. bu konu da bir yardımınız olursa sevinirim.

ozlemistem

Üye
Merhaba
Ben N97 kullanıyorum ve yukarıda yazılanlar gibi sürekli telefon hafızası dolu uyarısı alıyorum.Telefon hafızasına girdim herseyi sildim ama hala aynı uyarıyı alıyorum.Bu konu hakkında yardım edebilecek birisi olursa çok minnattar kalıcam.

serkann45

Üye
Merhaba arkadaşlar. Nokia N97 kullanıcıları için küçük bir püf noktasından bahsetmek istedim. N97 üzerinde e-maillerimi okuyor, sohbet ediyor, mail atıyor hatta çektiğim fotografları paylaşım sitelerimde yayınlıyorum. Fakat son zamanlarda telefonum epeyli kasmaya başladı.
Yeni (V21.0.045) firmware sürümünü kullanmaktayım. N97 kullanıcılarının son firmware ile rahata kavuştuklarını biliyorsunuzdur. Nedense son zamanlarda telefonumda acaip bir şekilde yavaşlama oluşmaya başladı. Biraz kurcaladıktan sonra gönderdiğim e-maillerin gönderilmiş klasöründe olduğunu fark ettim. E-Mailimi N97 üzerinde kullanırken böyle bir ayar yapmıştım. Telefonumun hafızasına baktığımda ise C:/ yani sistem hafızasında hiç yer kalmadığını fark ettim.

Sorun telefonun sistem diskini tamamiyle doldurduğum için ortaya çıkmıştı. Eğer sistem hafızanız dolu ise malesef ki telefonunuz yavaşlayacak hatta kilitlenmeler oluşacaktır. 32 GB’lık ek hafıza kısımı hangar gibi boş dururken ben E-mail ayarlarımdan dolayı sistem hafızasını bir güzel doldurmuştum.

E-maillerimi ve SMS mesajlarımın depolama klasörünü C:/ sistem hafızası yerine D:/ 32GB’lık kesime taşıdığımda sorun çözüldü. Sistem hafızasında ki SMS mesajlarımı ve E-maillerimi silip büyük depolama kısmıma e-mailimi kurduğumda telefonum harika bir şekilde çalışmaya başladı.

Peki SMS mesajlarınızı ve E-Maillerinizi ek hafızaya E:/ depolama alanı olan 32GB’lık kesime nasıl ayarlayacağız?

Öncelikle SMS mesajlarınızı ve kurduğunuz E-Maili ve tüm içeriklerini bir güzel silin. Göreceksiniz ki telefonunuz epeyli bir rahatlayacak. Özelliklede gönderdiğiniz SMS mesajlarını ve E-mailleri gönderilenler kısmında saklıyorsanız epeyli bir sistem hafızasını yemişsinidir.

Tüm mesajlarımızı ve e-maillerimizi sildikten sonra “Menü” içerisinden “Mesajlar” geliyoruz. Aşağıdaki “Seçenekler” menüsünü tıklayarak “Ayarlar” menüsüne geliyoruz. Ayarlar menüsünde en alttaki “Diğer” seçeneğini seçiyoruz. “Kullanılan Hafıza” kısmını “E:/ Depo Hafızası” olarak değiştiriyoruz.

Bu ayarları yaptıktan sonra telefonumuzun ana menüsünde E-mail widgeti boş olarak gelecektir. Bu Widget üzerinde basılı tutuyoruz ve ekrana “Ayarlar” geliyor. Ayarları seçtikten sonra posta kutumuzu seçiyoruz ve işlem bitmiş oluyor.

Artık bol bol sms, e-mail gönderebilir, alabilir, telefonunuzda saklayabilirsiniz. Çünkü E:/ Depo Hafızası 32 GB’lık bir alan hangar gibi alan bol bol kullanın sisteminiz artık kasılmayacak, teklemeyecek…!

NOT: Kuracağınız programları, ayarları, fotograf galerisini, video yüklemelerinizi ve diğer tüm ayarlarınızı E:/ Depo Hafızası olarak ayarlarsanız sistem hafızasını doldurmamış olacaksınız. Böylelikle telefonunuz hızlı bir şekilde teklemeden, kilitlenmeden çalışacaktır. Hadi kolay gelsin..!

sahasefi

Üye
n97 telefonuma flash attım fakat begenmedim tekrar kendi yazılımını yükledim hersey aldıgım gibi oldu fakat güncelleme yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

buketcik

buketcik

Üye
mail ayarları yapmak için hangi menü ye gireceğiz acil bilen varmı

Takipçi Satın Al

Üst Alt