N97 Ekran Koruyucu Film..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
N97 Ekran Koruyucu Film..
Arkadaşlar merhaba...

Bir kaç konumu gören arkadaşlar biliyor, bir iki hafta önce N97 almıştım..Bugün aklıma takıldı acaba dedim ekran korumusanın üstündeki cizikler alta geçmişmidir, hem dedim çıkartayım yenisini alır takarım çiziksiz olarak durur...

Hay çıkarmaz olaydım bu meretin orjinalinden yokmu piyasada :) Hangi Telefoncuya girdiysem yok hep çin malı garip şeyler var içime sinmedi...

Bu ekran koruyucu cam filminin orjinali yokmu nokia shoplarda bulabilirmiyim hani şu sağ alt köşesinde gümüş rengi bir üçgen var..Kısacası aynısı ve orjinali lazım :) Diğer piyasada olanlara baktım bir türlü içime sinmedi :bilmm

• Beğen
Tepkiler: kaplan0606 ve irhaf65

celibar

celibar

Üye
Orjinali olsa olsa nokia nokia shoplarda, nokia internet mağazasında olur.veya diğer alışveriş sitelerine bak.gittigidiyor, sahibinden gibi.

JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
Gittigidiyorda yok, sahibinden.com da yok...Nokia nın sitesindeki alışveriş aksesuar bölümünde de yok sanırım nokia shop kaldı geriye...

--------------- Ekleme ---------------

Peki bu nasıl bir olay sizce buna değermi ?
Kullanan varmı ?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Zor bulursun Nokia shoplarda vardır ancak ..

JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
Zor bulursun Nokia shoplarda vardır ancak ..

Maalesef arkadaşlar, Nokia fabrikadan çıkarken ekranın üzerine koyduğu ekran koruyucu filmlerden satmıyormuş, daha doğrusu bu ekran koruyucuları satış için üretmemiş...Doğal olarak Ne nokia shoplarda nede servislerde böyle birşey var...Bu bilgiyide bugün gittiğim İzmir Nokia Shoptan aldım..

Bu yüzden gidip gözüme ilişen bir ekran koruyucuyu aldım...Kalıbı tam oldu özellikleride çok iyi ancak kafaya şu invisible shield olayını taktım...Baya sağlam bir ürüne benziyor, lakin fiyatıda baya sağlam 54 tl +KDV +Kargo....Sanırım 60 yada 63 Tl ye elime ulaşıcak...Adamların bayilikleri yok sahibinden.com ve diğer sitelerdeki invisible shield ler gerçek değil...Adamlar sadece yukarıda linkini verdiğim adres üzerinden satış yapıyorlar...

Ürünün orjinal sitesi
Türkiye Yetkili Distribütörünün sitesi

Ama dediğim gibi baya pahalı o yüzden şimdi gözüme sağlam gelen 5-10 Tl lik bir Ekran koruyucu aldım şuan için problem yok en azından pakette yazdığı gibi parmak izi neyim tutmuyor :) Shield ı alasıya kadar sanırım bununla idare ederim..

Peki sizce şu shield alınırmı ??? Aramızda alıp N97 üzerinde kullanan varmı ??

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bilmiyorum ilk defa bu sorunla karşılaştım ..Ne vardı da çıkarttın ki :)):D

enjo3

Üye
bende geçen gün 5800 a aldım ekran filmi bendede çizikler var atlta geçmişmidir diye kuşku içindeyim

JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
bende geçen gün 5800 a aldım ekran filmi bendede çizikler var atlta geçmişmidir diye kuşku içindeyim

İşte bu vardı :vur orjinal ekran filminin üzerinde enlemesine çizikler olmuş kafama takıldı olurmu olur hadi dedim bakayım...Kaldırdım içim rahatladı ekran tertemizdi...şimdi ise telefonu kutuya koydum duruyo : )))) kafayı yicem :D çünkü bugün aldığım ekran filminede içim sinmedi.Onuda çıkarttım..Hayır ilk defa ekran filmi diye bişi duyan biriyim her ekran filminin üzerinde çince yazılar var ee haliyle kafama takılıo...

Bu invisible shield çok iyi lakin oda maşallah anacım 60 lira...Neysa yarın gene dolaşıcam telefoncuları bakalım kafama yatan bi ekran filmi bulabilecekmiyim..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Sende haklısın en azından için rahatlamış oldu :) 60lirada çok fazla :D Araştır ama çok ucuzunuda alma bi sorunu vardır muhakkak ..

hircinfenerli

Üye
Ya millet o zaten plastik tabiki cizilir bence hic arama gerekte yok zaten atlltaki cami istesende cizemezsin

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
selam benimde n97mdeki filmde çizikler vardı birde dokunma hassasiyeti dahada artarmı gibisinden çıkarayım dedim... hay çıkarmaz olaydım aynı dert bendede başladı piyasa malı koruyucular kesinlikle para etmez sakın alma en az 10 tane aldım hep bi köşesinden kalkıyorlar ti türlü düzen tutturamadım... hepsiburda dan bu ürünü aldım 38 tl + 5 tl kargo ya kesinlikle mükenmel tavsiye ederim harika oldu ben sadece ön yüzüne yapıştırdım istersen arkasına falanda yapıştırabilirsin....

ama bir gerçek varsa ben bundan önceki cihazım n86 dan biliyorum bu meretlerin ekranı çizilmezzz çizemezsin bizzat vida ucuyla denedim ve citti bir baskı uyguladım tek olan orda çizik değil ama iz oluştu nasıl anlatayım sanki naylon bir yüzeyde çökme olmuş gibi belli bile olmuyor öyle bir ekran yapısı var bu cihazların kesinlikle kuruyucu kullanmadanda gönül rahatlığıyla kullanabilirsin ama insan psikolojisi işte :D

JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada bende invisible shield aldım : )))

Baktım yapacak bir şey yok direk Zagg ın sitesinden sipariş ettim ve geldi dün değil evelsi gün uyguladım az önce Telefonu kullanıma açtım o yüzden bende yeni yazıyorum.Senin yorumunun üstüne denk geldi :)

Açıkçası mükemmel bir ürün.Ön ekran için inanılmaz şart bir ürün.Birincisi orjinal filmden çok daha ince olduğu için dokunmtaiğindeki hassasiyet fark ediyor.Tek kusuru var oda eğer arka kapağı kaplarsanız arkada ki mat görüntü gidiyor yerine ışıl ışıl parlayan bir plastik görünümü geliyor.

Ben bu yüzden sadece ekranı ve kenarlardaki nikelajlı metal çerçevesini kapladım ve süper oldu.Hea şunuda söylemeden geçemiyor uygulaması kolay deniyor inanmayın acaip zor :) Ama sonuç çok güzel...

kemhir

Üye
arkadaslar ben 1 sene once n 97 aldım koruma laylonu halk dılınde koruyucu :d cızıkler ıcınde kaldı onun ıcın degıstırıyım dedım orgınal zor bulunuyor bende kalıtelı ama cın malıydı taktırdıgım keske taktırdıgım . telefonun ılerde dokunmatıgı algılamamaya basladı yada farklı algılıyor veya yalnız algılıyor yazılım yuklettırdım ama faydfası yok megersem koruyucuydaymıs sorun cıkarttıgımda telefonun orta kısmında (ekranın) laylon orada sankı erımıs gıbı olmus yapısmıs bır kısmı cıkarttım hıc bırsey yok sımdı sızınde boyle sorununuz oluyorsa cıkartın orgınal takın tavsıyem telefonun ıcerıgınede zarar nwerıyor . sacma demeyın su anda telefonum garantıde :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...