JokerGSM
Üye
N97 Ekran Koruyucu Film..
Arkadaşlar merhaba...
Bir kaç konumu gören arkadaşlar biliyor, bir iki hafta önce N97 almıştım..Bugün aklıma takıldı acaba dedim ekran korumusanın üstündeki cizikler alta geçmişmidir, hem dedim çıkartayım yenisini alır takarım çiziksiz olarak durur...
Hay çıkarmaz olaydım bu meretin orjinalinden yokmu piyasada
Hangi Telefoncuya girdiysem yok hep çin malı garip şeyler var içime sinmedi...
Bu ekran koruyucu cam filminin orjinali yokmu nokia shoplarda bulabilirmiyim hani şu sağ alt köşesinde gümüş rengi bir üçgen var..Kısacası aynısı ve orjinali lazım
Diğer piyasada olanlara baktım bir türlü içime sinmedi 
Bir kaç konumu gören arkadaşlar biliyor, bir iki hafta önce N97 almıştım..Bugün aklıma takıldı acaba dedim ekran korumusanın üstündeki cizikler alta geçmişmidir, hem dedim çıkartayım yenisini alır takarım çiziksiz olarak durur...
Hay çıkarmaz olaydım bu meretin orjinalinden yokmu piyasada
Hangi Telefoncuya girdiysem yok hep çin malı garip şeyler var içime sinmedi...Bu ekran koruyucu cam filminin orjinali yokmu nokia shoplarda bulabilirmiyim hani şu sağ alt köşesinde gümüş rengi bir üçgen var..Kısacası aynısı ve orjinali lazım
Diğer piyasada olanlara baktım bir türlü içime sinmedi 

orjinal ekran filminin üzerinde enlemesine çizikler olmuş kafama takıldı olurmu olur hadi dedim bakayım...Kaldırdım içim rahatladı ekran tertemizdi...şimdi ise telefonu kutuya koydum duruyo : )))) kafayı yicem