vallahi bana derseniz adam kendi telefonuna taksın sımkartı ondan sonra güzelce rehbere baksın ailesinden anne baba abla kardeş arkadaş ya boşver zaten bütün numaralar da tanıdık birini ara.. ama seni kutluyorum hemde çok
vallahi bana derseniz adam kendi telefonuna taksın sımkartı ondan sonra güzelce rehbere baksın ailesinden anne baba abla kardeş arkadaş ya boşver zaten bütün numaralar da tanıdık birini ara.. ama seni kutluyorum hemde çok
Arkdaşım telefonun sim kartı var fakat pin kodu da var herşeyi düşündüm telefonu açmadım açmıycamda...suya düşmüş çünkü açarsam başka hasarlar doğabilir...en az hasarla telefonu sahibine teslim etmekle kararlıyım...az değil 1000liralık telefon...
müşteri hizmetlerini aradım turkcell'in sim kartın arkdasındaki şifreyi verdim hattın yasal sahibine ulaşacakalr 2 gün içinde size döneriz dediler...sanırım hattın yasal sahibini bulursak bu işi çözeriz allahın izniyle
--------------- Ekleme ---------------
Arkdaşlar telefonun sahibini buldumturkcell müşteri hizmetlerini aramışdım ya simkart'ın yasal sahibine ulaşdılar o abi de beni aradı pin kodunu söyledi bende yazdım doğru çıktı şimdi telefonu perşembe kargoyla yolluyorum yaşasın
polise verme sadece 1 polis memurunu cocuğuna telfn masrafndan kurtarırsın sahibine bi katkın olmaz batarya takma elektrikle temas ettirme kendisinden kurumasını bekle acılınca içerisinde sahibine dair bi bilgi bulursun.
polise verme sadece 1 polis memurunu cocuğuna telfn masrafndan kurtarırsın sahibine bi katkın olmaz batarya takma elektrikle temas ettirme kendisinden kurumasını bekle acılınca içerisinde sahibine dair bi bilgi bulursun.
Polis bölümüne 100de 100 katılıyorum . Kesinlikle cebe indirir adam bu devirde direk çocuguna nakleder. Yerinde olsam biraz beklerdim Turkcell ' e falan başvururdum. Yada kurumasını bekler açardım ya da hattını çıkart kendi tel.ine tak ordan ara birini en iyisi bu.
olum senin için fesat
Her neyse Turkcell musteri hizmetlerinin yardımcı olacagını zannederim.
Polis bölümüne 100de 100 katılıyorum . Kesinlikle cebe indirir adam bu devirde direk çocuguna nakleder. Yerinde olsam biraz beklerdim Turkcell ' e falan başvururdum. Yada kurumasını bekler açardım ya da hattını çıkart kendi tel.ine tak ordan ara birini en iyisi bu.
bir kurumu rencide edici davranışınızdan dolayı sizi kınıyorum amaç çamur at izi kalsın sa yazıklar olsun diyor form görevlilerini bu konuda gerekeni yapacağını umut ediyorum.
olum senin için fesat
Her neyse Turkcell musteri hizmetlerinin yardımcı olacagını zannederim.