cwall
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum işe yaramıyor. aynı hatayı bende aldım, ustelik tel daha yeni, sinir kirizi geçiriyorum, yarın teknik servise götüreceğim mecburen... NOKIA dan bunu hiç beklemezdim, hemde hiç...pilin çıkar tak sonra şarja fln tak şarjdayken açmayı dene hafıza kartını çıkar olmadı soft format at oda olmadı hard format at inşallah açılır
bataryasını takın öyle deneyin
hard format atın arkadaslar
YusufJoseph Sana çok çok teşekkür ederim.. Sayende telefonu servise götürmekten kurtuldum... Senin paylaştığın bu bilgiden yararlanan diğer insanlarda bir teşekkür etseler çok iyi olur. Sana bir değil binlerce kez teşekkür ediyorum.. Sağol kardeş...
--------------- Ekleme ---------------
Yusufjoseph sayende telefonu servise götürmekten kurtuldum. Sana binlerce kez teşekkür ederim. Sağol Varol.
ne demek kardeşim sende saol bu allahın cezası telefondan bnde çok çektiğim için seni anlayabiliyorum yardımım dokunduysa ne mutlu banaYusufJoseph Sana çok çok teşekkür ederim.. Sayende telefonu servise götürmekten kurtuldum... Senin paylaştığın bu bilgiden yararlanan diğer insanlarda bir teşekkür etseler çok iyi olur. Sana bir değil binlerce kez teşekkür ediyorum.. Sağol kardeş...
--------------- Ekleme ---------------
Yusufjoseph sayende telefonu servise götürmekten kurtuldum. Sana binlerce kez teşekkür ederim. Sağol Varol.
bu tür forumların var olmasını sonuna kadar destekliyorum... insanlar birbirleriyle bilgi alışverişinde bulunuyorlar. halitkirli sende söylemiştin sana da ayrıca teşekkür ederim ama ben nasıl yapıldığını bilmiyordum onu yusufjoseph kardeşin sayesinde öğrendim... Sağolun teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?