N97-4 (n97mini) öldü. yardımlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
r21orcvx

r21orcvx

Üye
    Konu Sahibi
N97-4 (n97mini) öldü. yardımlarınızı bekliyorum
2 gündür uğraşıyorum heryeri araştırdım herşeyi yaptım ama olmadı.

en son güncellemeyi kurduktan sonra cfw yüklemeye kalktım ve cfw yüklerken phoenix dondu, kapattım phoenixi ve telefonun ekranı bembeyaz kaldı. hiçbişey yapmadan bataryayı çıkarttım ve tekrar taktım.

şimdi power tuşuna bastığımda sadece titreşim geliyor. ekran hep simsiyah.

telefonu bilgisayara bağladığımda ovi suite , pc suite görmüyor.

Bilgisayarımda çıkan Nokia Phone Browser klasörüne girdiğim zaman oranın bomboş olduğunu görüyorum.

ne yapmalıyım arkadaşlar ne söylerseniz uygularım. garantiye vermek istemiyorum 31 aralık 2010 da almıştım bu ay sonu yurtdışına çıkıyorum garanti kısa sürede halletmez.

işletim sistemim 32-bit w7 ultimate

bir yolu var ise yapabileceğim söyleyin uygularım. olmadı istanbul içi tamir edebilecek bir yer varsa 50 kağıt veriyim gidip yapsınlar 1-2 güne hackli cfwli falan?

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
dostum senın gıbı bır çok mağdur var telaş yapmana gerek yok profosyeneller bıle ılk te bu sorunla karşılaşır yapman gereken nawıfırm adlı programdan cıhazın son versıyonun ındırıp kurmalısın fakat flash işlemını jav ile yap forumda var wın7 32 bıt ıçın jaf ı çalıştırmak kolay gelsin

r21orcvx

r21orcvx

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım yorumun için sağolasın JAF ı çalıştırabiliyorum.. ama JAF telefondaki herşey silindiği için USB deki telefonu görmüyor sanırım

palasibo

Üye
Güzel kardeşim yapacağın tek şey navifrimden orjinal dosyaları indirip phoneix programını kuracaksın pcye. İndirdiğin orjinal fw dosyalarını C:/programfiles/Nokia/Phoneix/Products klasörünü içine atacaksın. Sonra phoneix programını çalıştırıp üstteki file yazan yerden manage connecte tıklıycan açılan pencereden usb yaza yerin üzerine tıklayıp altta deleteye basıp bi alttan apply close tıklayıp çıkacan. Sonra yine file tıkla open producte tıkla oradan telefonunu rm kodunu bul okeyle daha sonra yukarda flashing var ona tıkla ordan firmware update product kodeden yazılımı seç dead phone usb flashingi işaretle refurbishe bas bitene kadar bekle telefon tekrar senindir. Dediklerimi adım adım yap iyi çalışmalar.

r21orcvx

r21orcvx

Üye
    Konu Sahibi
Güzel kardeşim yapacağın tek şey navifrimden orjinal dosyaları indirip phoneix programını kuracaksın pcye. İndirdiğin orjinal fw dosyalarını C:/programfiles/Nokia/Phoneix/Products klasörünü içine atacaksın. Sonra phoneix programını çalıştırıp üstteki file yazan yerden manage connecte tıklıycan açılan pencereden usb yaza yerin üzerine tıklayıp altta deleteye basıp bi alttan apply close tıklayıp çıkacan. Sonra yine file tıkla open producte tıkla oradan telefonunu rm kodunu bul okeyle daha sonra yukarda flashing var ona tıkla ordan firmware update product kodeden yazılımı seç dead phone usb flashingi işaretle refurbishe bas bitene kadar bekle telefon tekrar senindir. Dediklerimi adım adım yap iyi çalışmalar.

dostum dediklerini yaptım ve hallettim. artık sorun olursa nasıl yapılıcağını bildiğime göre, Hackli cfw yüklemek istiyorum.HAHHA!

12.0.110 için cfw varmıdr ? nasıl yükleyecem ? anlatırmısın palasibo

palasibo

Üye
insan bi teşekkür ederdi gardaşım ya!! Fw araştır forumda var.

repsool

repsool

Üye
telefon pc suite de görün müyo benzer bir sorun galiba ne yapmalıyım lutfen yardım edin

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
dostum benim konum var konularımda görürsün ölü telefonlara yazılım atma bakarsan yaparsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt