TheDarKinq
Üye
-
Konu Sahibi
-
yaradım edecek kimse yokmusayın hocalarım ben bi turlu yapmadım daha bu aşamada iken bile "6 bu linkteki programı indirip çalıştırın ve remove virtual pket driver seçeneğine basın ok deyin sonra start la başlayan seçeneğe basın şimdi jaf programı çalıştı hata gelicek tamam deyin geçin" Removing Virtual PKEY drivers ...
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find Program Files Directory (1)
bu yazı cıkıyor ve jaf acılmıyor bi turlu lutfen yardım edin kafayı yiyecem...
yazdıklarımın aynısını yap bi yerde hata yapıyorsun önce jaf 1.98.62 yi kuracaksın sonra jaf 1.98.65 i indirip içindeki tüm dosyaları jaf programının kurulu olduğu yere kopyalayacaksın. burdaki amaç 1.98.62 de rm-555 yok onun için.sayın hocalarım ben bi turlu yapmadım daha bu aşamada iken bile "6 bu linkteki programı indirip çalıştırın ve remove virtual pket driver seçeneğine basın ok deyin sonra start la başlayan seçeneğe basın şimdi jaf programı çalıştı hata gelicek tamam deyin geçin" Removing Virtual PKEY drivers ...
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find Program Files Directory (1)
bu yazı cıkıyor ve jaf acılmıyor bi turlu lutfen yardım edin kafayı yiyecem...
--------------- Ekleme ---------------
yaradım edecek kimse yokmu
sayın hocam ben jaf ile kuramadım phoenix ile kurdum telefona rompatcher diye bir uygulama geldi ancak bu uygulamayı calıştıramadım bi turlu actım menu ile çıktım yuklemeyce calıştıum ama yine olmadı bi turlu hacklemedi hep sertiffaka sorunu yaptı illa jaf ilemi kutmam laım benim bilgisayar ayrıca win7 onla bi alakası varmı lutfen artık kafayaı yiyecem...v11.0.102 nokia tarafından resmi olarak çıkarıldı ama duyurulmadı. onun hack dosyasını bulmaya çalışıyorum bulursam buraya koyarım.
yazdıklarımın aynısını yap bi yerde hata yapıyorsun önce jaf 1.98.62 yi kuracaksın sonra jaf 1.98.65 i indirip içindeki tüm dosyaları jaf programının kurulu olduğu yere kopyalayacaksın. burdaki amaç 1.98.62 de rm-555 yok onun için.
verdiğim linkten indir patches bu klasörü hafıza kartın ana dizine at rompatcher dan gir ikisini aktif yap hack tamamdır.sayın hocam ben jaf ile kuramadım phoenix ile kurdum telefona rompatcher diye bir uygulama geldi ancak bu uygulamayı calıştıramadım bi turlu actım menu ile çıktım yuklemeyce calıştıum ama yine olmadı bi turlu hacklemedi hep sertiffaka sorunu yaptı illa jaf ilemi kutmam laım benim bilgisayar ayrıca win7 onla bi alakası varmı lutfen artık kafayaı yiyecem...
o yüklediğin exe dosyası navifirmde gözükmez ancak phoenix yüklersen onda gözükür ve flash atarsınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu linki incelerseniz sevinirim.. buradaki dosyayı nasıl yuklucez ben cozamedim.. exe dosyası yukluoum ama navfirmde cıkmıo..
bak ilk önce bilgisayardan nokia programlarını kaldır hepsini nokiayaya ait sonra pc ye restart at açıldığında phoenix kur sonra nokia pc suiti kur sonra o indirdirdiğin exe dosyasını kur telefonu pc suiti modunda bağla donanımlar yüklensin sonra phoenixi aç üst köşeden file bas scan product deLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu linki incelerseniz sevinirim.. buradaki dosyayı nasıl yuklucez ben cozamedim.. exe dosyası yukluoum ama navfirmde cıkmıo..
nasıl denemeden kendim bizzat denedim ve oluyor. ayrıca birçok sitede var bu yöntem yalan olsa olurmuydu.Arkadaşlar lütfen denemeden yazmayın milleti de oyalamayın n97 mini de tam iki gün uğraştım hecklenmiyorrrrrrrr
Arkadaşlar lütfen denemeden yazmayın milleti de oyalamayın n97 mini de tam iki gün uğraştım hecklenmiyorrrrrrrr
arkd win 7 de jaf hata veriyo phonix ilede bu hack islemi yapilamazmi resimli anlatabilirmisn ben 5800 v59xx phoenix ile hackledim burda anlatilanlara benzer bir seydi ...
tam olarak anlamadım daha açık yazarmısın.slm hocam n97 mini navifirm de 0592247 yani renk tercihi tr de yok bulamıyorum lütfen yardımmm..
hocam bu n97 kend, kendine reset atıyor acaba ne yapmam lazım...
hocam hard format attım tekrar eski haline döndü yani rom patcher dosyası gitti tekrar hackleme işlemi yapmak zorunda kaldım ve yine kendi kendine reset atıyor bazen peki bu khackleme işleminden sonra neden rompatcher programı kayboluyor ...ve hocam ne yapmam lazım ...tam olarak anlamadım daha açık yazarmısın.
hard format at tekrar güncelle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?