N97 32Gb Satılıktır ....

Sponsorlu Bağlantılar

oceanss

oceanss

Üye
    Konu Sahibi
usta alıcaksan özel mesaj yolla....

sguner

Üye
fiyatı biraz pahalı geldi kardeş yoksa bende almayı düşünürdüm zaten yakında türkiyedede satışı yapılacak ama senin söylediğin ücretin altında bir satışla.o neden le biraz pahalı buldum daha uygun olursa bende düşünürüm.

murat_ongul

Üye
Merhaba ben almak istiyorum ama 2 tane alıcam alırsam beyaz almam gerekiyo? 2 tanesi kaç TL Güncelmi?
lütfen bana dönün: 0554 849 99 81 :allalla::allalla::allalla:

ediesel

Üye
Millet telefonu almak sorun değil. Parayı veren düdüğü çalar. Ama önemli olan nokta kayıtdır. Burda kime kaydettireceksiniz? Kayıtda önemli olan şudur ki; Telefonun faturası telefonu alan kişiye kesili olmalı ve telefonu alan kişinin o tarihlerde aldığı ülkede bulunmuş olması gereklidir. Bunlar olmaksızın alacağınız şey sadece 1550 liralık inşaat tuğlasıdır.

gbphakan

Üye
KARDEŞ n97 nin fiatını ayarla aksesuarını tam koy sorunlu olmasın kayıtlı olsun fiatını sonra söle genel bir açıklama yap ki fiatınıda zaten ortalama 700 dolar avrupa fiatı 200 dolar türkiye masrafları 900 dolara denk geliyo türklirasına çevir ve sat bu fiata ve kredi kartıda bul ki hemen gelip alalım

theflames

Üye
şu anda 1300 tl.Satılıktır.Sıfırdır...

yuksel44

Üye
kardes n 97 arayan arkadasların dikkatine elimde satılık 2 el ben kullandım 15 gun n 97 var ve 850 tl satıyorum ilgilenenler 05065147348

--------------- Ekleme ---------------

sen kayıt işini yanlıs biliyon arkadasım

kfyonur

Üye
ya n96 nın fiyatı 1.400 dü,siz 1500 fazla diyorsunuz :)) bence bu telefon 1500 den aşağı çıkmaz

abdul_hey

Üye
merhaba arkadaşlar yurt dışında bir adet nokıa 97 bana geldi ama passaporta kayıd yapmadım yaparsam satacam sıfır her seyı var kullanılmamış yalnız bilgisayar kullandıgım icin telefonla hevesım yok

mesut3806

Üye
slm kardeş n97 alıyım desem teslimatte nasıl yapıyosun şu an fiyat nedir

*

abdul_hey

Üye
istanbulda oturan yakınım [email protected] n97 sıfır hıc kullanılmamış 3 yukarı 5 aşagı anlaşırız

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar telefon sıfır kutusu var butun aksesuarı var pasaporta bu pazartesi allah kısmet ederse bızım enıştenın kardesı yurt dışında geldı kendısıyle guruştum dedı telefonu getır pasaportuma kayıt yap ben telefon getırmedım pasaportuma telefon daha kayıt yapmadım dedı bir terslık olmasa hall edecem herhangı bır sorunu yok telefon siyah byaz degil turkıyede telefon fıatı gayet iyi bulıyorsunuz n97 1.650 peşin satıyorlar ama ben duşuk verecem ben esnafım bizat msn bıraktım daha fazla burda yorum yapmak sanıorım yanlış olur

abdul_hey

Üye
merhaba arkadaşlar n97 nokıa yurt dışında getırdım pasaporta kayıt yaptım satışa hazır kotusu batarya var araba sarj cihazı var butun aksesuarı var şimdi den hayırlı olsun allah utandırmasın

mehtuya

Üye
fiyat nedir

abdul_hey

Üye
fiat 1.100

yılmaztaha

Üye
2.el n97 bulunur . 32 gb. nokia kom garantisi(Kvk). ekran jelatini ustunde . iphone 3gs ile takas yapilir . 1100-1000 lira arasi

ouz80

Üye
istersen kocaeliye telefonu kapıya kadar getirebilirim telefon 3 günlük daha uygun bi fiyat verriim

ccaner

Üye
yurt dışı cihazlara nasıl garanti oluyor hiç bir yetkili servis garanti vermiyor

dorukboran

Üye
merhaba ben cihazımı satıyorum.orjinan üründür.kvklı garantili 2 aylık cihaz 1000 liraya tüm donanımı ve kutusuyle beraber veriyorum.ilgilenenler [email protected] dan ulaşabilirler bana

recxq

Üye
n 97 32 gb sıyah pasaporta işlenecek kutusunda kulaklık sarj cıhazı pc ara kablosu artı ınce ve kalın uclu sarj cıhazı cevrıcısı vede özel bezı fiyatı 1.150 sıp sıfır :evet: iletişim için 0544 387 2873