N96 yazılım güncellleme ve dil sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LEVENT.23

Üye
    Konu Sahibi
N96 yazılım güncellleme ve dil sorunu?
iyi günler...

Az önce sipariş ettiğim N96 geldi. Telefon orjinal N96 değil. arkasında yazanlar şu şekilde:

Made in Finland
Type: RH-37
Model: N96-1

*#0000# yaptığımda:

[VERSION]
N96_30R_20090616_FOR_TSB_LCD8347_SIV100A_0V76X0_ASM

Şimdi arkadaşlar sorun şu:
Telefonun dili türkçe fakat çok tuhaf bir türkçe. Ekler falan yok ve heryeri tr değil. Bazı yerleri de ingilizce.
Menülerin yeri biraz karışık gibime geldi.

Ben telefonu güncellemek istedim. Fakat bilgisayara bağladığımda ne nokia pc suite ne de Software updater telefonu bulamıyo. Yani telefonu bilgisayar görmüyo.

Arkadaşlar ne yapmam lazım acaba? Yardımlarını bekliyorum:agla

Şimdiden teşekkürler...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
iyi günler...

Az önce sipariş ettiğim N96 geldi. Telefon orjinal N96 değil. arkasında yazanlar şu şekilde:

*#0000# yaptığımda:

Şimdi arkadaşlar sorun şu:
Telefonun dili türkçe fakat çok tuhaf bir türkçe. Ekler falan yok ve heryeri tr değil. Bazı yerleri de ingilizce.
Menülerin yeri biraz karışık gibime geldi.

Ben telefonu güncellemek istedim. Fakat bilgisayara bağladığımda ne nokia pc suite ne de Software updater telefonu bulamıyo. Yani telefonu bilgisayar görmüyo.

Arkadaşlar ne yapmam lazım acaba? Yardımlarını bekliyorum:agla

Şimdiden teşekkürler...

telefonunuz cakma N96 kaç para verdiniz.

*#0000# yazdığınızda RM 247 olması lazım

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
yanılmıyosam dostum telefonun çin işi olabilir.bir teknik servise gidersen daha iyi bilgi alacağını düşünüyorum.

ummuhankk

Üye
arkadaşım bendede aynısı yazıyo çin malıymış bunlar aynı sorun bendede var görmüyor bilgisayar ben bulamadım daha bi çözüm sende bulursan eger yazıver buraya:oke:

flame-or

Üye
slm arkadaşlar telefonuma türkce dil nasıl yüklerim

DeLi_JoJuK34

Üye
arkadaşlar bende çin malı n96 var ama çin malımı degılmı çözemedim arkasında made by nokia yazıoo ama bıjı yapamıyorum sızce çakma mı yoksa orjınal mı

hmdym

Üye
arkadaslar bu telefonu nasıl tam türkçe yapabilirim bilgi lütfen çok teşekkurler

cengo 2

cengo 2

Üye
meraba arkadaşlar benim n96 ekran iki uc bölüm oluyor renkler birbirini giriyor nden olabilir acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt