n96 yada n95 8gb karar sizin...!!Ne dersiniz??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

unrealmortal

Üye
    Konu Sahibi
n96 yada n95 8gb karar sizin...!!Ne dersiniz??
arkadaşlar hala kararsızım.n96 mı yoksa n95 8gb mı?iki telefonunda bütün özelliklerini biliyorum.ama hangisini alsam diye düşünüyorum.bir türlü karar veremedim.bazı akradaşlar n96 diyo bazıları n95 8gb?bi telefon söylüyorsunuz ama neden o telefon??kimse bunun açıklamasını yapmıyo??şimdiden teşekkürler...:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
N95 8 GB derim, N96 ile aralarında özellik bakımından çok fark yok fakat fiyat farkı çok fazla. Aradaki farka değecek kadar bir durumu yok N96'nın. O yüzden N95 8 gb. ;)

Sin'Dorei

Sin'Dorei

Üye
Hafızayı çok doldurcaksan hafıza kartı almak istemiyorum diyorsan N95 8gb al derim.Ama daha az hafıza kullanacaksan veya hafıza kartı almak sorun değil diyorsan N96 almanı tercih ederim :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
N96'da zaten 16 GB hafıza var, mesajınızda bir terslik yok mu sizce?

Sin'Dorei

Sin'Dorei

Üye
Hmm onun hafızasını bilmiyordum kusura bakmayın :)
O zaman tam tersini diyebilirim :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Para olsa tabiki N96

saqwaqe

Üye
Ben N96 kullanıcısıyım telefonun tüm özellikleri güzel ama kullanışsız N series diğer nokialara göre daha kullanışsız oluyor... N96 da programlar yaşadım ancak güncelleme atıp düzelttirdim dış görünüşe bakarak ben N96 yı tercih ettim eğer sende maddi yönden bir problem yaşamıyorsan N96 tavsiyemdir :)

eren6523

eren6523

Üye
ikisinin arasındaki farklar
N96 biraz daha şık
N96 16gb
N96 nın flaşı xenon flaş

king512

king512

Üye
n96 alacak paran varsa n96 çünkü 16 gb tv gibi artıları var aam n95 8gb kötü değil :D

unrealmortal

Üye
    Konu Sahibi
saqwaqe arkadaşım olsun yada başka n96 kullanıcıları olsun güncelleme yaptırmadan önce bazı sorunlar olduğunu söylüyorlar.bu sorunlar acaba neler?bilgilendirme yapacak bi arakadaş vvarsa şimdiden teşekkürler:)

deejay hakan

deejay hakan

Üye
n96 al

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Tartışmaya gerek yok N96

ash54

ash54

Üye
bi kere en önemlisi n96 da n95 teki gibi üst kapakla alt kapak birbirinden farklı deil :nono: ,eşit ikincisi sanırım n96 nın arka kapağını değiştirebiliyosun diğer farklarda hafıza flaş vb.

Emperian

Emperian

Üye
kardeş bende burdan araştırdım ve n95 8gb dediler. Ona görede aldım. Sanada tavsiye ederim.

DIMACAN

Üye
arkadasim n95 8gb daha hizli n96 cok yavas ben n95 8gb kullandim begendim arkadas n96 kullandim aglasti telefondan cok yavas diye bence n95 8gb

messi_10

Üye
Tabiki n95 8gb n96 pahalı değilhi 960 lira:D yada git n86 al 940 lira 8mp 8gb 16gb ta kart takılıyo:D n96 resmen ceset tamamen hayal kırıklığı

merty24

merty24

Üye
n95 8gb al 3d cihp var içinde 3d oyunları takılmadan açarssınn 5mp kamera240x320 ekran istediğn herşeyi yaparsın

gemlikua96

gemlikua96

Üye
arkadaşımda n96 var ancak kullanışlı değil diyor gerçi o telefonun haşatını çıkardı ama yinede karar snn

messi_10

Üye
İyi düşün git n95 8gb al n96 ile 1 gün ü zor çıkartırsın 950 mah bataryası var düz n95 tede 950 vardı 1 gün anca yetiyodu bide n96 da düşün ekran falan daha büyük 1 gün zor yeter valla

rmzrsln

Üye
ben N95 8GB kullandım, şimdi de arkadaşlarıma falan sordum N96 aldım ama n95 8gb'dan daha memnumdum söyliyim. n96 daha kullanışsız kalıyor haberin olsun. ikisinide iyice kullanmış biri olarak N95 8gb almanı şiddetle tavsiye ederim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt