N96 vs 5800 xpress musiz sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
N96 vs 5800 xpress musiz sizce hangisi ?
Arkadaşlar ben geçen gün raştırdım n96 çift işlemci olduğunu duydumda 5800 ı satıp n96 almayı düşünüyorum sizce doğru bir tercihmidir acaba ?

filozofurkan

Üye
n96 çok eski bi telefon çift ççekirdek olduğunu sanmam eğer yeni telefon alacaksan para biriktir yeni modeller al hatta nokia alma :D

- JoKeR -

- JoKeR -

Üye

N96 Kullanıyorum.N96 yı öneririm.Telefonumdan Cok Memnunum

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
furkan kardeş ben n96 yı araştırdım çift arm işlemci 254 mhz var benchmark testlerine filanda baktım gerçekten öle ama aklıma takılan bi soru daha var hd ngage oyunlrı varmı bu tel için ve hd kndi oyunları varmı :)

bayon

Üye
evet n96 da n-gage var telefonu al kurulum dosyasında yardımcı olurum ben sana

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
çok saol onur abi ben telefonu alınca sana mesaj atarım çok karasız kaldım androidmi alsam n96 mı diye

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
arkadaşlar N96 dan internetten video izlemekte çok sorun yaşıyorum. Webten youtube ye girdiğim zaman real playerda oynatırken görüntü çok bulanık oluyo. Youtube uygulaması var ama çalışmıyo. Video için gerekli codec bulunamadi diye bi yazı çıkıyo

bayon

Üye
arkadaşlar N96 dan internetten video izlemekte çok sorun yaşıyorum. Webten youtube ye girdiğim zaman real playerda oynatırken görüntü çok bulanık oluyo. Youtube uygulaması var ama çalışmıyo. Video için gerekli codec bulunamadi diye bi yazı çıkıyo

Hangi youtube uygulaması kullandığına bağlı sürümü ne

AHKE

AHKE

Üye
bence n86 al o iki telden daha guzel

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Hangi youtube uygulaması kullandığına bağlı sürümü ne

Sürümüne bakınca yazarim şimdi tam bilmiyorum. Ama çalışan varsa bildiğiniz link paylaşır mısınız?
N96 dan youtube videolarını izlemek ne büyük dertmiş arkadaş! Real player ile açınca görüntü bulanıyo. Kendi uygulaması yada core player ikisi de aynı hatayi veriyo codec eksik yazıyo

bayon

Üye
Sürümüne bakınca yazarim şimdi tam bilmiyorum. Ama çalışan varsa bildiğiniz link paylaşır mısınız?
N96 dan youtube videolarını izlemek ne büyük dertmiş arkadaş! Real player ile açınca görüntü bulanıyo. Kendi uygulaması yada core player ikisi de aynı hatayi veriyo codec eksik yazıyo

Ben bunu kullanıyorum telefonum n95 olmazsa yine yaz bi çözüm buluruz www.maxicep.com/symbian-s60v3-diger-internet-uygulamalari/youtube-2-4-10-son-surum-official-596265.html

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
tamam bide bunu deneyelim. N95 te youtube uygulamasından açıyorum ben de ama aynı uygulama N96 da hata veriyo

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
denedim yine aynı hatayı veriyo.
videoyu oynatmaya çalışırken "cannot find the required codec to play this video" yazıyo. Real playerden açıp da burdan açmaması çok garip... Yokmu bunun bir çözümü

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
kesinlikle 5800 alma çok hatalı bi telefon.kimse memnun kalmadı.oyunları uygulamaları az.dokunmatik yavaş,telefon yavaş hele bazen yapyavaş oluyor.tek sesi güzel.N95 16 gb,karizmatik,daha hızlı,daha fazla uygulaması var.nokia nın en multimedya telefonu,tv alıcısı,fm vericisi (kendi radyo yayınını yapabilme.10 numara tel.karşılaştır N96 5800Nokia 5800 XpressMusic 'i İnceleyelim.

Symbianize

Symbianize

Üye
5800 ı bırakıp n96 almak attan inip eşşeğe binmektir

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
git bi 5800ına cfw yükle bence

www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-...5-cfw-tum-s60v5-icin-5-farkli-cfw-541173.html

N96yı boşver bu cfw yi yukleyince yeni bi telefon almış gibi olacaksın

Teşekkürler Hasan, CFW'mizi gösterdiğin için.

5800 434 Mhz'dir. Sen kalkıp 254 Mhz'mi alacaksın :zuhaha: Oyun oynamak için düşük model alıyorsun. Çift çekirdeğin anlamını bilmiyorsun. Çift çekirdek aynı anda 2 işlemi yapabilme gücüdür. Sen 5800'da yüksek işlemci hızı isteyen oyunları ve uygulamaları kullandığın gibi N96'da kullanamazsın. 2 çekirdek 2x254 değildir. Sen burayı karıştırmışsın :d:

Ekranı küçük ve uygulamaları basit olduğu için, uygulamaları rahat kaldırıyormuş gibi olur. 640x360 çözünürlükte oyun ve uygulama açamaz :d:

Hasan

Üye

Teşekkürler Hasan, CFW'mizi gösterdiğin için.

5800 434 Mhz'dir. Sen kalkıp 254 Mhz'mi alacaksın :zuhaha: Oyun oynamak için düşük model alıyorsun. Çift çekirdeğin anlamını bilmiyorsun. Çift çekirdek aynı anda 2 işlemi yapabilme gücüdür. Sen 5800'da yüksek işlemci hızı isteyen oyunları ve uygulamaları kullandığın gibi N96'da kullanamazsın. 2 çekirdek 2x254 değildir. Sen burayı karıştırmışsın :d:

Ekranı küçük ve uygulamaları basit olduğu için, uygulamaları rahat kaldırıyormuş gibi olur. 640x360 çözünürlükte oyun ve uygulama açamaz :d:

Ben bile bi ara 5800 gibi telefon almayı düşünmüştüm :D

O kadar cfw yapıyorsunuz telefonda bi ara bi cfw li 5800 Kullandım aşırı hızlanmış o iğrenç bi şekilde menü açılması kalkmış düzenli ve hızlı bi şekilde açılıyor :)
Bi garibime geldi sanki yeni format atmış gibi hızlı gereksiz programlar falan da kalktığı için menü açılırken ikonları tekrar yükleyeceğinden telefonda az uygulama kaldığı için daha hızlı her şey güncel bi şekilde ve bütün programlarda eksikler giderilmiş :)

N96 alırsan çabuk sıkılırsın bence cfw yükle biraz daha kullan sonra istersen s^3 veya wp7 al

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
verdiğini zbilgbiler için çok teşekkürler arkdaşlar zaten vazgeçtim nokia almaktan htc tattoo veya hts wilfire s yada htc hero 3 nün arasında kaldım hero biraz pahalı ama ikinci el alcam zaten en fazla 350 tl verebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...