N96 Televizyon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
N96 Televizyon
Arkadaşlar yeni N96 aldım ama canlıtv'sini kullanamadım.Kullanmak için ne yapmalıyım? N96 orjinal ve 16 gb.Yardımlarınızı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: benali123

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
anteni olması lazım kutu içeriğinde yok mu?

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
bu aletin dahili anteni yok mu ?

selosh

Üye
bende çok uğraştım ama olmadı açıklayıcı olursanız svinirim şahsen:)

scorpion11

scorpion11

Üye
arkadaşlar n96 daki canlı tv özelliğini türkiyede daha kullanamazsınız.çünkü DVBH teknolojisi ülkemizde kullanılmıyor.operatörlerin mobiltv uygulamaları ile internet bağlantısı üzerinden izleyebiliyorsunuz.sorusu olan???:sn:

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar anten gibi bişey yok emin olabilirsiniz canlı tv şu anda izlenemiyor ancak operatörlerin sunduğu şartlar altında izlenebiliyor daha bizim ülkemizde yok kafanız gönlünüz rahat olsun.

buraq085

Üye
neee antenmi :) :) :) :)

birader hatla alakalı müşteri hizmetlerini ararsan yardımcı olurlar sana.

che_barc(ug-ha)

Üye
arkadaşlar anten gerek yok 3G için var

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet türkiyede henüz yok

sefaratN96

Üye
artık içiniz rahat olsun ben n96 ımda ızlıyorum operatorler sundu bu hızmetı tepe tepe kullanın ama pahalı soyleyım..

zezu_5

zezu_5

Üye
neee antenmi :) :) :) :)

birader hatla alakalı müşteri hizmetlerini ararsan yardımcı olurlar sana.

Adama gülüosn ama bide kendi yazdığına baksana??
ok bilmiyor olabilir sıçtı ama sende resmen sıvadın....
neyse bilmediğiniz meselelerde konuşmazsanız forumun yararına olur.3g teknolojisi ile verilen hizmetler var müşteri hizmetleri ile alakalı diil!!!!

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Mobil tv nin yanısıra,Web browser olarak SKYFİRE programını kullanırsanız,Wi-fi olan heryerden ücretsiz olarak canlı tv izleyebilirsiniz.yüklemek içinse cihazınızdan, get.skyfire.com adresine girip cihaz modelinize uygun olanını yükleyebilirsiniz..saygılar

cenkcelebi

Üye
:) sanki çin mali n96 anteni olmasi lazımmış nasıl bir mantksa :) cok komiksiniz arkadaslar.

zezu_5

zezu_5

Üye
Mobil tv nin yanısıra,Web browser olarak SKYFİRE programını kullanırsanız,Wi-fi olan heryerden ücretsiz olarak canlı tv izleyebilirsiniz.yüklemek içinse cihazınızdan, get.skyfire.com adresine girip cihaz modelinize uygun olanını yükleyebilirsiniz..saygılar

Ah be Arkadaşım Şimdi Baktm Fakat N97 İçin Daha Sürümü Yok Skyfire'n neyse artık çıkana kadar beklicez

ama gerçektende güzel bi program

alevtopu

Üye
arkadaşlar şimdi n96daki tv olayı çin telefonlarındaki gibi bağımsız çalışmıyor mu
ozaman ne anladım ben n96dan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...