Telefon Tavsiyesi n96 mı n97 mi ???????

Sponsorlu Bağlantılar

N96 mı N97 mi ?

• N96

Kullanılan: 24 26.4%
  • N97

Kullanılan: 67 73.6%

• Kullanılan toplam oy
    91
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m4xi

Üye
    Konu Sahibi
n96 mı n97 mi ???????
Hangisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• Beğen
Tepkiler: celilcemre

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
N97 kesinlikle..

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
n97 tek gecerim farkı sende anlıyacaksın gecende gazetede n96 ile ilgili arızalar nokianın basına dert oldu die okumustum

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
ikisinden birini alcakolsaydım n97 derdim ne bilim klavyesi felan daha güzel bir telefon gibigeldi bana :)

trust-cloud

trust-cloud

Üye
ikisiyle birini kıyaslaman bile yanlıs ikiside birbirinden farklı teller buna anca sen karar verebilirsin he n96 alıcaksanda fazla para verip alma n95 al aynı teller ama param var rahatım diosan n97 yi al derimm

airwalk

Üye
v20 versiyon şu an yayınlandı nasıl yuklucez acaba

m4ksiii

Üye
n97 Sorun çıkarırmı biri bişey söylesinde alam 2sinden birini

badikbadik

Üye
sorusu bile yanlış, üst numaraher zama altından iyidir, tabiki n97

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim çıkarmaz al..

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
n97 nin üstüne telefon tanımam

contimontikonti

Üye
N96 al

Godfather

Godfather

Üye
tabiki 97 fiyattanda anlayabilirsin ztn

contimontikonti

Üye
yhaw bu n97 ler donup kapanıomuşşşş...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
böle bir karşılaştırma olmaz çünkü N97 her yönden N96 dan üstün oyuzden tabiki N97.

uzman2010

Üye
Bencede n 97 nokia farkını östermiş.bence alın.çok telefon kullandım ama n 97 son kara kıldım

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
tabiki n97

rasmik18

rasmik18

Üye
kardes n97 beyaz n97 mınıden kat kat ıyı ve super mukenmel bısey 5800 n900 5530 (n97) pesınden daha ıyı daha mukemel ama aynı ozlıkte olan tek n900 dur ama tek fark olnakı n97 widgetı var ama n900 de yok

mezomato

Üye
dostum şakamı yapıyorsun yoksaa :)) bak bende iphone 3g vardı onu elden çıkardım n97 aldım bunun üstüne tel yok piyasada aynı anda wap ve wi_fi olan tek tel,5 mgpxl,fm var 48. gb a yükseltebilirsin bunlar iphone da yok, bu telin tek rakibi LG ARENA 900KM üç boyutle ilk ve tek tel, ama sen alacaksan NOKİAdan şaşma hele hele N97 den hiç şaşma...

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
N97 gibi bi teLefon yeryüzünde varsa bana söLeyin beyLer.. Tartışmasını yapmak biLe yanLış..

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
n97 şu an yeni bir telefon piyasaya yeni çıkan telefonları biraz vakit eçtikten sonra almanızı tavsiye ederim kullanış ve problemleri hakkında bilgi edinmek amacıyla saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...