N96 kullanıyorum yardım ıstıyorum dıyenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akaca38

akaca38

Üye
    Konu Sahibi
N96 kullanıyorum yardım ıstıyorum dıyenler
s.a.

benim telefonda neden oldu bilmiyorum ama iki haftaya yakındır bir program yükleyecegim zaman ( e:DEPO HAZISASI genis oldugundan hep e ' ye yüklerdim sorun olmazdi ) ; simdi, YUKSELENEMIYOR,ERISIM YOK.. diye bir hata veriyor.

Hadi C YE KURAYİM DİYORUM c' yede yariya kadar kuruyor cogu programda ayniini yapiyor.

onemli olan bos yerin cok oldugu E' ye kurmasi.

Sisteminkinii tekrar kurdurayim diyorum ama ucuza yapmiyorlar,soruna yönelik düzeltebilecek bir tavsiyenİZ olursa inan cok sevinirim.

ecel54

ecel54

Üye
bilmiyorum ama tahminen dosya bozuk olabilir veya yuklemeye calistigin program telefonun izin vermedigi yerlere ulasmaya calismis olabilir. Baska programlari dene.

akaca38

akaca38

Üye
    Konu Sahibi
programların çoğunda böyle yapıyor!

verdiği hata bu " Yüklenemiyor.Erişim yok " .
telefon hafızası c: ye atıyorum aynı e ye atıyorum aynı fırlatıp atasım geliyor duvara. Çin malıda değil ki üzülmeyesin .

arkadaşlar bilen birisi yardım etsin allah rızası için..

ecel54

ecel54

Üye
benim dedigin gibidir heralde. Baska turlu olsaydi cevap yazarlardi.baska basit programlar yukle ayni sorun aliyormusun. Alip almadigi buraya yaz.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardeş telefona format at bilgileini yedekle ya yıldız kare 7370 kare yada telefon kapalı iken yıldız 3 yeşil renkli çağrı cevaplama tuşu telefonun açma kapama tuşu aynı anda bas açılana kadar bekle saat ve tarih ayarları yani ülke seçimleri gelecektir geldiği zaman işlem tamamdır bataryan dolu olsun bunları yapmadan önce depo hafızayı biçimlendir hafıza kartını çıkar bilgisayarda biçimlendir sonra telefona tak tekrar biçimlendir işlemler tamamlanınca tekrar yüklemeyi dene umarım işe yarar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi forumlar

alpglc

Üye
arkadaşlar telefonuma film yüklüyorum her defasında 36.dk görüntü donuyor. ses var görüntü yok hesabı. her filmde aynısını yapıyor. bi yardımcı olursanız sevinirim

akaca38

akaca38

Üye
    Konu Sahibi
programların çoğunda böyle yapıyor!

verdiği hata bu " Yüklenemiyor.Erişim yok " .
telefon hafızası c: ye atıyorum aynı e ye atıyorum aynı fırlatıp atasım geliyor duvara. Çin malıda değil ki üzülmeyesin .

arkadaşlar bilen birisi yardım etsin allah rızası için..

denemediğim yöntem kalmadı, mecburen gene sistemini sildirip yüklettim!

bodypd

Üye
n96 navigasyon yüklemek istiyorum yardımcı olurmusun ?

akaca38

akaca38

Üye
    Konu Sahibi
GOOGLE MAPS i dene çok iyi.
bul ve download klasörüne at.

tavsiyelerim;

öncelikle telefona atınca programın tarihine bak. oda seçeneklerden BİLGİLERİ açmakla görünür.Tarihe bakarsın eğer geçmişse bir kaç ay, senesi geçmişse ay ile birlikte seneyide geriye al YÜKLE!.

muhtemelen sertifika veya süresi geçmiş hatası verebilir o nedenle telefonun tarihini kurmadan önce geriye almalısın.

programı kurunca ( kullanırken kontör ) gidiyor, konumum kısmı var seçeneklerde

orası bulunduğun şehri ya da noktayı ( mavi ışıkla ) gösterir.

1 uzaklaştırıyor sanıeım 3 yaklaştırıyor.

5 ise görüntüyü hem harita hem ise basınca evler falan gösteren görüntüyü sağlıyor.

benden bu kadar

akaca38

akaca38

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLARRRRRRRRRR,

core playerin tüm burda bulduklarımı denedim,bulamadıklarımı bilmiyorum ama yakın zamanda yüklediğiniz core player varsa buradan, yükleyebildinizse ÖNERİR MİSİNİZ, ACİL LAZIMDA.

ikincisi ben bir cahillik edip google maps ın haritalari temizleyi seçtim telefonda.
şimdi tekrar yüklesemde google mapsi, haritalar gelmiyor:(
ha bire " yükleniyor da yükleniyor " diyor:((( acil lazım ikinciside bu :(

CeMayk

Üye
slm arkadaşlar n96 kullanıyorum internete girdiğim zaman video izleyemiyorum flash player güncellemesini istiyor fakat yapmıyor flash player konusunda yardım lütfen....

latif38

Üye
arkadaslar ben n96 kullaniyorum ama kamerayi acmiyor acma tusuna basinca kamera desteklenmiyor diye yaziyor bu sorun icin bana yardimci olabilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt