Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n96 inrernetten video izleme
Sponsorlu Bağlantılar
vefasiztr
Üye
Konu Sahibi
n96 inrernetten video izleme
arkadaşlar n96 dan internete girdigim zaman video izlemek istiyorum ancak açamıyorum ne yapmam gerelli bunu için bana lütfen yardımcı olun...
Odysseus
Üye
Konu doğru yere taşındı
anl_tr
Emekli Yönetici
Arkadşım sky fire diye web browser programı var onu yükle heryerden online video izleyebilirsin oky
s60 3rd web browser kısmında mevcut oraya bak
vefasiztr
Üye
Konu Sahibi
eywallah çok teşekkur ederim kardeş ..
--------------- Ekleme ---------------
ya kardeş bu s60 i felan nereden giriyoruz ben hiç bilmiyorum kusura bakma da bi açıklar mısın :?
Mehmet
Emekli Yönetici
Symbian bölümü var oraya baksana
vefasiztr
Üye
Konu Sahibi
eywalah kardeş sagol...
vefasiztr
Üye
Konu Sahibi
kardeşim iyi günler daha önce den yazmıstn ama ben bu sky fire yi bulamadım ya ne yapa bilirim s60 inaltını üstüne getirdim ama yok birşey bulmadım lütfen bana web adresini tam olarak were bilir misin iyi günler...
atakanpower
Üye
google dan skyfire yaz çıkar.Oradan download edebilirsin
geccezar
Üye
dostlar bi sorum olacak.
nokia E71'e, E72 güncellemesi olurmu? fikri olan varmıdır acaba??
angelbaby__78
Üye
selam arkadaşım,
ben n 96 ya skyfire i indirdim ama açamıom
hata mesajı verio yardımcı olabilirmisin
sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time
(4.3.2.1_3001)
diyor ve exit verio bana
deha83
Üye
evet bende aynı sorunu yaşadım ve şimdilik bold diye bir tarayıcı buldum. sybiyan bölümünde bulabilirsin. yada telinden googleda arat bold diye 3. sırada sanırım çıkıyor indirebilirsin. videoları sayfanın içinde açıyor hızı da iyi.
isyankar usta
Üye
eline sağlık
orkuncan5
Üye
Arkadaşlar N96 ile video çekerken ekranın sol üst köşesinden alt ortaya doğru doğru çizgi gibi bir kayma oluşuyor,bu telefonu hareket halinde video çekerken oluyor.Fotoğraf çekmede ise sorun yok.Bilgisi olan varmı.