N96 Film Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

devvrim

Üye
    Konu Sahibi
N96 Film Sorunu
arkadaşlar telden memnunum herşeyi güzel ama tek pişman oldugum nokta divx leri n96 izleyememem.core player denedım her türlü playeri denedım film acılıyor tam ekran oluyor buraya kadar herşey güzel.ancak 1-2 sn. sonunda takılmalar başlıyor donarak oynatıyor.bunun cozumunu bılen arkadaşlar varsa paylasırsa sevınırım

• Beğen
Tepkiler: flash4242

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
smart movie denedin mi?

devvrim

Üye
    Konu Sahibi
denemediim player kalmad1 arkada_ta da n96 var ayn1 sorun onda da mevcut.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
takılmalar, izlemek istediğin filimlerin çözünürlüklerinin çok yüksek olmasından kaynaklanıyor olabilir.bu olasılığıda gözardı etmemek lazım.....

devvrim

Üye
    Konu Sahibi
n95 de aynı divx cam gibi izlenirken n96 da izlenemiyor bu çözünürlükle alakalımı sizce ?

HACI HÜSEYİN

Üye
Kardeş ful format attınmı n96 kullanıyorum butur donmalard ful format attım işe yaradı

unutma007

Üye
CoreCodec.CorePlayer.v1.1.2.S60v3.SymbianOS9.1.*******-BiNPDA

versiyonunu form da bull indir telefonun tarihini 04,10,2007 yap yükle izle

kralsayko

kralsayko

Üye
arkadaşım kardeşimin n96 sındada aynı sorunu yaşadık smart movie oldu sadece oradan sertifaka ayarlarından kaldır güvenliğini smart movie yükle süper walla avi filmler onnn numero..bu arada beyler ben n97 sipariş edicem buna uygun ne bulcam ya aslında pişmanım n95 ve n96 süperdii şimdi buna uygun avi filmleri kaldırabilecek hangi programları kullanabilirim

kenny @lp

kenny @lp

Üye
arkdaşım mp4 formatında at her türlü açar ben de war kesinlikle açar ya da filme codec yap

kralsayko

kralsayko

Üye
beyler n97 ye uygun avi oynatıcı varmı core yükledim povermovie yükledim olmadı en son smart yükledim oda açtı izledim ama belirli bir müddet sonra kapanıyor program lazım bana lütfennnnnnnnnnnnn birisi yardımcı olsun.bana ya n97 de avi film izleyen birisi yoqmu :S:S:Ssağolun şimdiden

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
divx buyrun

eakg

eakg

Üye
total video converter ile bunu halledebilirsin..video boyutunu belirtikten sonra mp4 olarak sorunsuz izlersin (örnek:N86 için 320x240 MP4 olabilir.):sn::oke:

ssyy

Üye
arkadaşlar teknik bilgisi sıfır olan bir arkadaşınızım n96 dan vlan bağlantısı üzerinden internetten film seyretmeye çalışıyorum malesef olmuyor birde n96 ya uygun antivirüs proğramı hangisi yardım lütfen.

.Xedos6.

.Xedos6.

Üye
:oke:Arkadaslar Benim Telefon N96 Programi yükledim.Arkadaslarin dedigi gibi Telefonun tarihini geriye almazsaniz yükleme gerceklesmiyor.Tarihi geriye alin programi yükleyin ve Güle Güle kullanin.Bende süper calisiyor tutukluk falan yaptigi yok.Bilginize..Ayrica Program icin cok TESEKKÜRLER..

--------------- Ekleme ---------------

Söylemeyi unuttum.Daha sonra Telefonunuzun tarihini Güncel Tarihe alabilirsiniz.Programin calismasina engel teskil etmiyor..

mahmut_REİS

Üye
n 97 de bir türlü film izleyemiyorum neden acaba wmv dosyası açıyor başkada açmıyor yardımcı okursanız sevinirim

kaplan05

Üye
beyler programa mrograma gerek yok

ben denedim oldu

denetim masası klasor secenekleri görünüm bilinen dosya turleri icin uzantıları gizle var onu kaldırın istediğiniz formatı yazın cam gibi izleyin :D:D

Üst Alt