N96 donma ve reset atma sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sagoenteresan

Üye
    Konu Sahibi
N96 donma ve reset atma sorunu...
herkese merhaba öncelikle konuya ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
N96 cihazım hafızası dolu olmadığı taktirde kasıyor acayip yavaşladı
ve bu donmalar sonunda kendi kendine reset atıyor kurduğum bir programdan mı diceksiniz başından beri yapıyodu bunu ama bukadar sık değildi ilk başlarda umursamadım ama bu sorun sıklaşmaya başladı çözüm yolu nedir acaba...:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

sanırım konuya bakan bulamıcaz nerelerdesin samsunspor üstad sitenin yardım meleği kurtarıcısı :)

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Teline yüklediğin programlar çok ağır geleni vardır o yüzden reset atıyordur.Birde ram ne kadar kalmış telinde bakarmisin.

Emir

Emir

Üye
kardeşim sana en garantili yolu söyliyeyim telefon ve hafıza kartındaki önemli içerikleri bilgisayara kopyala telefonuna hard format çek ondan sonra hafıza kartını biçimlendir hiç bir sorun kalmayacak telefonun ilk aldıgın günkü performansı gösterecek

sagoenteresan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler saolun hard format atınca tlf versiyonu eskiye mi gidiyor peki elimde sertifika var onların yalan olması üzer beni

ezginsami

Üye
n96.....nokia....... bu telefonların çoğunda bu sorun var .ne reset atma nede başka bişey çözüm getirmez tek yol garantiden cihazı değiştir.Ben öyle yaptım çünkü.cihazın içini değiştidiler.bekliyrum gelecek 2 aydır telefonumu kullanamıyordum.nokia alacaklar gidin çin malı alın daha iyi
nokia işi salladı iyice..........

--------------- Ekleme ---------------

Form No-Kayıt Tarihi-Bölge

MÜŞTERİ BİLGİLERİ

Müşteri MURAT SAMİ EZGİN 171-TS Antalya 2010/1000164184 - 19.03.2010 İl/İlçe ANTALYA/ MERKEZTipi/Kodu N96 NOKIA BLACK/ N96
ONARIM BİLGİLERİ

Garanti Durumu Garanti DahiliAlınan Parça 1xKAPAK-
1xPİL:3635638363221302390Ş0-
Müşteri Şikayeti -KONUŞMA YAPARKEN 10DK SONRA KAPANIYOR YADA RADYON DİNLERKEN BİR SÜRE SONRA CİHAZ GENEL OLARAK HEP KAPANIYORIMEI/Değişim 356406023664540Değişim Tarihi Emanet Cihaz Teslim Tarihi Geri Alma Tarihi Yüksek Seviye 111-TS Kartal KurumsalKayıt Tarihi 3/19/2010 13:38:09 Servis Durumu Bölgeye GönderildiArıza POW-KapanıyorTamir RT - Onarım Transferi
BE - Scrap
SM - Üst seviye lehimli işçilik
Module Swap
SM - Üst seviye lehimli işçilik
Değişen Parça AVILMAS 1.06D BB MODULE TFBGA105*
BETTY v2.1 & v2.2 LF TFBGA64, E65
COMBO 128M NOR + 128M DDR DRAM FBGA133, N95
N96-1 RM-247 SWAP TURKEY
Swap EVETYeni IMEI 356406023664540Fatura Bilgisi 0 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...