N96 da TELEVİZYON NASIL İZLENİR

Sponsorlu Bağlantılar

akaca38

akaca38

Üye
    Konu Sahibi
N96 da TELEVİZYON NASIL İZLENİR
N96 da TELEVİZYON NASIL İZLENİR,canlı tv var uygulamalarda ama gösterdiği hiç bişey yok. arıyor bağlanıyor falan diyor, sinyal yok yazıyor.

yada kısaca ; N96 da televizyon nasıl izlenir canlı kanallar:(

• Beğen
Tepkiler: s3rs3ri__eMo

akaca38

akaca38

Üye
    Konu Sahibi
N96 da TELEVİZYON NASIL İZLENİR,canlı tv var uygulamalarda ama gösterdiği hiç bişey yok. arıyor bağlanıyor falan diyor, sinyal yok yazıyor.

yada kısaca ; N96 da televizyon nasıl izlenir canlı kanallar:(

bu bölümde tv izleme proları var :oke:

usta Allah razı olsun cevap verdiğin içinn ve kandilin mübarek olsun ayrıca.

biliyormusun bilmem ama vodafonu ben her aradığımda " sistemin bir vodafone live msn de bile " N96 yı desteklemediğini söylüyorlardı.

kaldı ki televizyon izlemek N96 ile türkiyeden eredeyse bir hayal!!

ve şimdi bu telefonla televizyon izlenir mi net bişey arıyorum usta.
ama tam konuya ilişkin bi şey bulamadım..

haltie

haltie

Üye

sağol seninde kandilin mübarek olsun:)

o verdiğim linkte sbp tv programı var ben onunla izleyebiliyorum
.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Usta senin n96 daki mobil tv şu an Türkiyede çalışmıyor altyapısı yok dijital yayın yurtdışında çalıyor malesef eğer wlanın varsa Halit arkadaşımızın dediği sbp tv programını kullanabilirsin

akaca38

akaca38

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadaşlar o programı kurdum türkçesini kurmadı ama daha önceden bi başka arkadaşın paylaştığı ingilizce olanını kurmuştum ve regisreri yaptım. kanallardaki kilit resimleri gitti ama, OPEN CHANNEL dediğimde siyah ekran üzerinde OPENİNG CHANNEL yazıyor ama geri dışarı atıyor.

başka bi çare yok mudur!

medcezyr

medcezyr

Üye
Mehmet kardeş s.a. bende de n96 varda tv programı araken senin yorumunuokudum sbp tvdiye bir tv programıtavsiye etmişsin ama ne kadar kontör yediğini bilmiyorum sen biliyorsan ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Mehmet kardeş s.a. bende de n96 varda tv programı araken senin yorumunuokudum sbp tvdiye bir tv programıtavsiye etmişsin ama ne kadar kontör yediğini bilmiyorum sen biliyorsan ...
kardeşim o program wlan la çalışıyor o yüzden kontör söz konusu değil:oke:

--------------- Ekleme ---------------

valla arkadaşlar o programı kurdum türkçesini kurmadı ama daha önceden bi başka arkadaşın paylaştığı ingilizce olanını kurmuştum ve regisreri yaptım. kanallardaki kilit resimleri gitti ama, OPEN CHANNEL dediğimde siyah ekran üzerinde OPENİNG CHANNEL yazıyor ama geri dışarı atıyor.
başka bi çare yok mudur!
usta belki ram yetmezliğinden dicem ama n96 da fazla ram var bide telefon hafızasina kur istersen

akaca38

akaca38

Üye
    Konu Sahibi
--------------- Ekleme ---------------

usta belki ram yetmezliğinden dicem ama n96 da fazla ram var bide telefon hafızasina kur istersen

C:
E:

ben E: ye kurmuştum.

telefonun avrupadan gelmesi bunu kısıtlar mı,sonucta hepsi avupadan geldi n96 ların ve adamlar türk dilinide koymuşlarki vatandaş kullansın diye, neden çekmiyor izlenmiyor anlamadım:(

Takipçi Satın Al

Üst Alt