n96 da acil yardım..!!!

Sponsorlu Bağlantılar

unrealmortal

Üye
    Konu Sahibi
n96 da acil yardım..!!!
arkadaşlar biliyorsunuz ki n96 türkiyeye yeni geldi ve yeni yaygınlaşmaya başladı...
annemde 2 hafta sonra hacıya gidecek.ordan bir n96 getirtirmeyi düşünüyorum.
bu telefonu çok araştırdım.ama n95 8gb yoksa n96 mı , karar veremedim..!!?????
cvp bekliyorum...şimdiden teşekkürler.

POWER

POWER

Üye
tabiki n96 :)

unrealmortal

Üye
    Konu Sahibi
peki neden??neden n95 8gb deilde neden n96 bunun bi nedeni olmalı..:oke::)

POWER

POWER

Üye
n96 nın kamerası 3x optik zoom a sahip. n95 8gb is optik zoom yok.
n96 nın hafızası 16gb ve microsd desteği var. ama diğerinde 8gb hafıza sabit arttırılamıor.
n96 da tv var n95 8gb ta yok
aklıma ilk gelenler :)

guest1212

guest1212

Üye
n96 al her yönden daha iyi

ediesel

Üye
arkadaşım n96 bence şuan için gereksiz tamam tv özelliği var ama onun aldığı yayın türkiyede sadece trt tarafından denenmekte yani sen burda sadece trt kanallarını izleyebileceksin. Onun için fazla para vermeye gerek yok aynı şeyi n95 de yapabiliyor ben kendi n95 imden internet üzerinden tüm tv kanallarını izleyebiliyorum. Hem yakında turkcell de mobil tv uygulamasını çok ucuza sunacak. Al n95 i yoluna devam et. Ama dikkat et n95 al n95 8gb alma. N95 in sadesini alırsan hafızasını 16gb ve üstüne kadar çıkarabilirsin. N95 8gb alırsan sadece 8gb hafızayla kısıtlı kalırsın

guest1212

guest1212

Üye
Bu mesaj silinemedigi icin duzenlenmistir

Son düzenleme:

unrealmortal

Üye
    Konu Sahibi
ben n96 yı yaklaşık olrak 1,5 aydan beri takip ediyorum.internettn falan videolarını izledim.ben çanakkalede oturuyorum.dün ise çanakkalede ilk defa n96 yı gördüm.bi kere ekranı n95 8gb dan daha büyük ve tasarımı bi harika.yalnız size sormak istediğim bir şey var...n96 daki tv özelliği ücretlimi yoksa ücretsiz mi.??ücretsiz olduğunu düşünüyorum.çünkü çin malı telefonlarda üctersin.gerçi çekiklere güven olmaz ama neyse...:D:):)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
sonuna kadar n96 imkanım olsa su an n95 i atıp n96 alırım ama şu an biraz ekonomık krız yasıyorum:ehe

pavilion

pavilion

Üye
1- N96 da optik zum yok!!! kandırmayalım!!!
2- ekranı n95 8gb dan daha büyük değil!!!
3- N96 nın grafik motoru yok bu yüzden oyunlar çok yavaş, (youtube a bakın karşılaştırması var)
4-N96 batarya ömrü daha kısa, tv den ve ekstra 8gb dan başka bi artısı yok (kaldı ki benim N95 8gb daha 3gb boş yer var)
5- N96 dış yüzeyi çizilmelere karşı daha hassas.

Karar senin param çok dersen değerlendirmeni yap ona göre al ama ben bi daha tel alacak olsam yine 8gb alırdım.

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
n96 daha karizma.....

Xenium

Üye
dostum sen hangi telefonu almak istiyosan onu al nokia'nın sitesinden karşılaştırmasını yap bak özelliklerini ona göre al burdaki yorumlara bakma her kafadan bi ses çıkıyo kimisi güzel diyo başkası kötülemeye çalışıyo sen hangisini istiyosan onu al aldırma başkalarına

bilgilendirme olsun diye bi kaç bişey ekliyim bende ama dediğim gibi sen ne istiyosan onu al bende karşılaştırma yaptım gözüme çarpan özeliikler:

N95 8gb işletim sistemi:Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1
N96 işletim sistemi: Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.2
(N96'nın işletim sistemi yeni versiyon ayrıca N96 16gb ve +16gb hafıza kart desteği ama N95 8gb sabit bellek benim gözüme çarpan özellikler bunlar bunların haricinde çok da bi fark yok gibi)

unrealmortal

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten teşekkür ederim...bu bilgiler benim baya bi işime yarıyacak..!!bu farkılıklarında hem göz zevki hemde ihtiyaçlardan olduğunu düşünüyorum..bide bu konuya bakan arkadaşlardan bi ricam daha olacak..suudi arabistandaki telefon fiyatları hakkında bilgisi olan varmı??:):)

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
arkadaşım n96 bence şuan için gereksiz tamam tv özelliği var ama onun aldığı yayın türkiyede sadece trt tarafından denenmekte yani sen burda sadece trt kanallarını izleyebileceksin. Onun için fazla para vermeye gerek yok aynı şeyi n95 de yapabiliyor ben kendi n95 imden internet üzerinden tüm tv kanallarını izleyebiliyorum. Hem yakında turkcell de mobil tv uygulamasını çok ucuza sunacak. Al n95 i yoluna devam et. Ama dikkat et n95 al n95 8gb alma. N95 in sadesini alırsan hafızasını 16gb ve üstüne kadar çıkarabilirsin. N95 8gb alırsan sadece 8gb hafızayla kısıtlı kalırsın

kardes yok 20 gb taksın ne atıyosun kafandan senın tlın kesın n95 duzdımı arkdasada söyleyın 8gb alsın duz olan hıc sarz tutmuyo..arkdasın aklını karısıtrma 8gb hafızayıda dolduramazsın..

batstyleme

batstyleme

Üye
n96 al takma sen diğerlerini istersen nokia 6210 navigator al kendi evimi buldum ordan nokia bayiiye girdim çok güzel cep telefonları var 6210 denedim muhteşem

Antisentimental

Antisentimental

Üye
ben de n96 almayı düşünüyorum.. çok güzel özellikleri var.. ama tv ücretsiz mi onu anlayamadım:?

listerya42

Üye
kardesimde n95 var bende n96 benimkilerde umreden geldi bence ikisinide alma çünkü umreden gelenlerde sıkıntı oluyor geçen sene de n95 getirmisti babam n95i burda 700 liraya sattım ticaret için getircekse alsın burda satarsın. n96yı babam 140 milyona almıs burda telefoncu 500 lira verdi. bende yarın birgün vermeyi düsünüyorum ama illa kullanacam diyorsan n96 her yönden üstün sadece ses yönünden n95i geçemez tek eksikliği bu :) saygılar.

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca n 95 116 lira n96 ise 140 lira bence 140 lira çöpe atılabilcek bi para bozulsa bile değmiycek bi para. sen n96 aldır kardesim ben kullanıyorum su anda. satmak istediğindede iyi para verirler. saygılar

ayrıca n 95 116 lira n96 ise 140 lira bence 140 lira çöpe atılabilcek bi para bozulsa bile değmiycek bi para. sen n96 aldır kardesim ben kullanıyorum su anda. satmak istediğindede iyi para verirler. saygılar

unutma007

Üye
tabiki n96 :)

mahosel

Üye
kardeş bende n96 alacam çok iyi diyolardı aldım memnun kaldım bence al heryönden iyi

ca_sus

Üye
kardeş ben 1 yıldır kullanıyorum memnunum ama yurt dışından aldıracaksan ucuzdur n900 aldır imkan varsa tavsiyeye gelince daha farklı şey alabilirsin ama güzel hoş telefon

Takipçi Satın Al

Üst Alt