N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

toprakumit

toprakumit

Üye
Nasıl anlamadım kardeşim?_?_?

volkangav

volkangav

Üye
hafıza kartına format atacam 2000 e yakın msjlarım var msjları pcme atmak istiyorum ama hafıza kartındaki msjları bulamıyorum yardım ediniz lütfen
inşallah anlatabilmişimdir....

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeş bulamazsın zaten o mesajları Pc suitede bulursun... Pc suiteyi kur ama son versiyonlardan olsun daha sonra bilgisayarımdaki Nokia Phone Browser 'e gel ve aç mesajları göreceksindir....Eğer göremiyosan karttaki mesajları telefon 'a taşı....

PAYLASIM

Üye
SELAM ARKADAŞLAR BANA ÇOK ACİL N95 85 GB İÇİN symbian 9.1 S60 3rd seleQ PROGRAMI LAZIM NASIL BULABİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ LUTFEN

toprakumit

toprakumit

Üye

burax01

Üye
ya vlan şifre kırıcı varmı yardımcı olsn

pamukk

Üye
arkadaslar telefonumdan ınternete gırdıgım zaman hafıza dolu kapatıp yenıden deneyın dıyor
hafıza kartımda 900 mb yakın yer var ama hafıza dolu dıyor
bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerek sayfanın acılması ıcın

toprakumit

toprakumit

Üye
İnternet için özel kota olması lazım... Bu yüzden hafıza kartının gizli dosyalarında telefonun kendisi internetten yüklediği resimleri ve forumları kaydeder o yüzden önbelleği silerek bi daha dene... Eğer buda olmuyorsa gizli dosyalardan yerini bul şu anda kart okuyucum yanımda olmadığından ve tele browser yüklü olmadığından dosya adını sana yazamıyorum... Ama girdiğin zaman anlarsın zaten onları orada silersin... Eğer bu çözümde sana bir fayda sağlamadı ise soft formatı deneyebilirsin fakat şunu unutma telefon hafızasına format çektiğin zaman hafıza kartınıda biçimlendirmen lazım... Yoksa hafıza kartı üzerindeki programlar ve oyunlar çalışmaz :spr

mevlut

Üye
toprakumit şu wmv bizim wmv olayı noldu yaf bi baksan???

toprakumit

toprakumit

Üye
Abijim Şu anda arap sitelerinde dolaşıyorum ve birbirinden değişik playerlar yükledim ama hiç zaman bulamadım... Sen bana izlemek istediğin wmv görüntüsü yollarmısın Bide ben senin izlemek istediğin görüntüye bakayım....

kosovali87

kosovali87

Üye
bende n95 8gb var wmv formatini acamiyorum bu formati acmak icin bi program varmi birde n95 im versionu 15 .016idi yeni versionu cikmis herseye uygun bi sekilde pcden simdi versionum 20.0.16 version degistirmemin bir problemi olurmu birde telefonumda camera suresinde 59.59 yaziyor ben ilk aldigimda 7.04 saat yaziyordu bunu nasil duzeltebilirim yardimci olursaniz sevinirim ..

--------------- Ekleme ---------------

n95 8gb var film izlemeyi cok seviyorum film izlemek icin hangi player iyi dir ?

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeşim bende Şu Wmv ile uğraşıyorum zaten.... Mevlüt bana haber verirse hemencik bakacam ama bu 3 gündür ses seda yok...Şu anda da 8Gb son versiyonunu bilmiyorum. Fakat düzlerin 21..... Olduğunu biliyorum... Film İzlemen İçinde codece gerek yok kendi real playerı yeter :ok2:

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
evet ben de öye bi şeyler arıyorum şu an smart movie kullanıyorum ama ben de wmv olayını merak ediyorum !!!

lizozom

Üye
telefonumdan çok memnunum

osmanmst

Üye
Benım Bır Sorum Var N95 ım Var.hotmaıl Sayfasına Gırıyorum Adresımı Ve Sıfremı Yazıyorum Ama E-maılım Acılmıyor.kılıt ısaretı Cıkıyor ,guvenlıkten Dolayı Kapanyor Galıba.ne Yapmam Lazım Bılgısı Olan Arkadasım Varsa Paylasırsa Sevınırım...

toprakumit

toprakumit

Üye
Benim öyle bir sorunum yok daha detaylı anlatırsan sana yardım edebilirim :)

osmanmst

Üye
Normaıl Hotmaılın Sayfasına Gırıyorum Ama Daha Sonrası Yanı Adresımı Ve Sıfremı Yazıtyorum Acılmıyor Tekrar Hotmaılın ılk Actıgım Sayfa Cıkıyor.sol Ust Kosedede Kılıt ısaretı Cıkıyor.ASAGIDAKI LINKE BAKARSANIZ BAHSETTIGIM ISARET CIKIYOR

toprakumit

toprakumit

Üye
Şu anda ben denedim ve kilit göstergesi vardı. Ama sayfama girdim. Sen şifreni yazarken doğru yazdığından eminmisin çünkü bu bilgisayara benzemiyor. Telefonda farklı oluyor :(