N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

mevlut

Üye
toprakümüt kardeş dediğim format wma değil wmv video formatı

yanı wmv uazantılı video pc bu formatı destekliyor ama cepte oynatacak pro blamadım wma olsaidi müzik dosyası hallederdimama du wmv vide format oldugu için bulamadım.

ayrıca biliyorsun wmv uzantılı videoyu sana şimdi wmv uzantılı video giöndermeme gerek varmı ? yopksa göndereyimmi?

toprakumit

toprakumit

Üye
Ben hallederim mevlüt kardeş en kısa zamanda ben sana haber veririm... Biliyorum wmv yi wma yı yanlış yazmışım demekki.... :spr

mert69

Üye
Symbian 9.1 yani 3.rd ve java uygulamalarını yükleyebilirsiniz bunu nasil ve nerden bula bilirim lütfen yardim edin

mert69

Üye
Tskler Azız Dostum Elıne Gönlüne Saglık

mert69

Üye
Allah razi olsun gercek den yardimci oldun birde son arzum nokia n95 8 gb navigation yüklemeyi denedim 66 veya tom tom bir türlü olmadi egerki anlatimli navi yükleme programi varsa gercek den mutmain olurum sevgilerle :oke::oke::oke::oke:

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeşim tam çıkma saatime denk geldin o zaman onda yarın bakarız sevgiler ve iyi geceler....

mert69

Üye
tskler ne demek sagol kardesim senide fazla yormak istemem nasip se yarin bekliyorum Allaha emanet ol:oke::oke::oke:

feaRneveR

feaRneveR

Üye
Bende katılabilirmiyim aranıza. N95 8gb'ım var ne yapmamı önerirsiniz.

feaRneveR

feaRneveR

Üye
ya sertifika sorunu varmış. bi sorun teşkil edermi? program yüklerken 1 sene geri alıp sonra düzeltiyorum.

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
N95 gps mi kullanamıyorum... kayıt mı olmam gerekiyor??? yardımcı olursanız sevinirim .....

toprakumit

toprakumit

Üye
ya sertifika sorunu varmış. bi sorun teşkil edermi? program yüklerken 1 sene geri alıp sonra düzeltiyorum.

Kardeşim bazı proların sertifikasının son kullanım tarihi geçiktir. Bu nedenle de telefonun tarihini ya 1 sene geri alıyosun... Eğer oda olmadıysa tel tarihini 31.12.2006 ya alıyosun kardeşim... Yani telde sorun yok proda sorun var :spr

mert69

Üye
Ypksa Bulamadımmı Bu Navı Sıstemını Hankısı Olursa Olsun Yanı Tom Tom Veya Mobıl 66 Navı Ala Acıklamalı Olursa öyle Yükleme ımkanım Olur Her Hankı Program Yapa Bılıyorum Ama Navı Yüklemesını Bılmıyorum Sımdıden Tskler

banderas008

Üye
arkadaslar n95 e kayar kapak sesi yükleyebilirmiyim

mevlut

Üye
toprak ümit ne oldu şu wmv olayı birseyler bulabildinmi sen ???

volkangav

volkangav

Üye
1200 msjm var dedim doğru onu yapmayı bende biliyorum hafıza kartına format atacam ama bulamıyorum bulup pcme kaydetmek istiyorum yardımcı olunuz lütfen arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olacak biri yokmu arkadaşlar:(

volkangav

volkangav

Üye
arkadaşlar yokmu bilen şimdii