toprakumit
Üye
tamam kardeşimeywallah toprakumit kardeş hemen indirip deniyorum eğer çalısırsa 1numarasın çalışmazsada canın saolsun![]()

tamam kardeşimeywallah toprakumit kardeş hemen indirip deniyorum eğer çalısırsa 1numarasın çalışmazsada canın saolsun![]()

Evet Arkadaşlar bende bir n95 kullanıcısıyım telefonun tüm nimetlerinden mümkün olduğunca çok faydalanıyorum ve herşey çok güze işliyor. GPS'i olsun wi-lan ı olsun kamerası olsun hepsi mükemmel sorusu olan arkadaşlar bana da yazabilir bu arada bir tüyo n95 te müsic player da müzik dinlerken equilazer ayarını jazz da tutarsanız daha net temiz ve yüksek kaliteli ses alıyorsunuz bir deneyin

slm arkadaşlar 1200 tane mesajım saklı hafıza kartında ama bulamıyorum nerde saklı olduğunu nasıl bulabilirm arkadaşlar yardımcı olurmusunuz..

buda olmadı kardeş ya ogg playerin modifyelisin vermişsin wmv video oynatmadı başka bi fikri olan varmı arkadaşlar ?????

İstediğinden fazla var? Nasıl bişey istiyosun?ya arkadaşlar 95 uyumlu msn programı yokmu?
kardeşler şu wmv vido olayını bi çözelim yaf.......... hangi proyla şu lanet olası uzantılı vidoyu oynata biliriz???? lütfen bi bakalım kafayı yetirtecek bu bana !
eywallah toprakumit bekliyorum sana zahmet........... babacan bi fikir felan olsun ver .....
Bi N95 alamadım yaa