N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
Evet Arkadaşlar bende bir n95 kullanıcısıyım telefonun tüm nimetlerinden mümkün olduğunca çok faydalanıyorum ve herşey çok güze işliyor. GPS'i olsun wi-lan ı olsun kamerası olsun hepsi mükemmel sorusu olan arkadaşlar bana da yazabilir bu arada bir tüyo n95 te müsic player da müzik dinlerken equilazer ayarını jazz da tutarsanız daha net temiz ve yüksek kaliteli ses alıyorsunuz bir deneyin

Arkadaşım öncelikle teşekkür ederim. Ben bir türlü gps imi kullanamadım benden internet bağlantısı istiyor. Acaba sadecetürkiye haritalarını güncellemk için mi istiyor yoksa her bağlandığımda benden internet bağlantısı mı soracak??? ve bu gps i nasıl kullanacağım yardımların için şimdiden teşekkürler....

:yuru :oke: :)

typeRkaan

typeRkaan

Üye
Cihazın versiyonu eskiyken haritalar kısmından GPS i kullanmak zor oluordu.Telefona son veryonu attıktan sonra Haritalar programından uyduya bağlanmasını bekle açık alanda zaten sağ altta bağlantıyı gösteriyor 3 kutucuk yeşil yandığında bağlı oluyor.Direk senin bulunduğun mevkiye iniyor ztn haritada.
Tabi herşeyi kullanamıyorsun ücretlendirme istior bazı şeyler için ancak harita güncellemesi yaparsan şehirlerin tüm ayrıntılı şeyleri çıkıyor.

volkangav

volkangav

Üye
slm arkadaşlar 1200 tane mesajım saklı hafıza kartında ama bulamıyorum nerde saklı olduğunu nasıl bulabilirm arkadaşlar yardımcı olurmusunuz..

toprakumit

toprakumit

Üye
slm arkadaşlar 1200 tane mesajım saklı hafıza kartında ama bulamıyorum nerde saklı olduğunu nasıl bulabilirm arkadaşlar yardımcı olurmusunuz..

Arkadaşım mesajlar bölümüne gir ve seçeneklerden ayarlar butonuna bas... Oradada diğer ayarlara gir ve hafıza belleğini hafıza kartı yap o zaman hafıza kartındaki mesajları görebilirsin :oke:

mevlut

Üye
buda olmadı kardeş ya ogg playerin modifyelisin vermişsin wmv video oynatmadı başka bi fikri olan varmı arkadaşlar ?????

toprakumit

toprakumit

Üye
buda olmadı kardeş ya ogg playerin modifyelisin vermişsin wmv video oynatmadı başka bi fikri olan varmı arkadaşlar ?????

Sağlık olsun kardeşim ben bulursam sana download ederim bi yerde gördümde sitenin yerini çıkartamadım :)

tfincan

Üye
selam bende n958gb var ve divx filmlerin alt yazılarını bi türlü koyamıyorum bi program varmı alt yazı desteği olan?

Nostaljik

Nostaljik

Üye
N95 8 gb telefon kullanıcısıyım ve ekran koruyucusu yaptığım gif vb.leri görüntülerden açtığım zaman çok güzel tam ekran ve dik gözükürken;ekran koruyucusu yapınca yan oluyor.Resmi yan çevirip kaydetmek;çözünürlüğü yükseltmek çare değil belirteyim.Sinirim bozuldu.Pc den indirdiğim ekran koruyucu yapma programlarında da bulamadım.Animasyonlu resimlerde pc de 90 derece dönmüyo zaten...Lütfen bana yardım eder misiniz???????:agla

papatyaq

papatyaq

Üye
bende N95 kullanıyorum ilk çıktığından beri bu tel üzeri birşey şiddetle tavsiye ediyorum artık her yere adres sormadan gidiyorum bir sürü prog yükledim hepsi çok faydalı şeyler şimdi en son turkcell bi pro çıkardı sayfasında vardır trafik yoğunluğunu canlı kameralardan takip edip bakabiliyorsunuz gitceğiniz yerin trafik sıkışıksa başka yola çıkmadan güzergah değiştirebiliyorsunuz

--------------- Ekleme ---------------

düşünmen hata hemen koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

evet araba hızlıykende çalışıyor hatta dön dediğiyerden dönmezsen hemen yeni seçeneği sunuyor harika bişey valla

forumun başlarında adresi vardı msn yüklemek için biraz baksan

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
arkadaşlar ben N95 imde haritada Gps e bağlanamadım Gps bağlanmaya çalışıyor diyo ama hiç bğlanmıyo ne yapmam lazım

ismail rehber

Üye
ya arkadaşlar 95 uyumlu msn programı yokmu?

_vezir_

Üye
selamlar arkadaşlar sorum N95 8GB kullanıcılarına internet te bazı yerlerde N95 8GB nin 64 mb lik ram olduğunu yazıyo bazılarıda 128 mb lik ram olduğunu yazıyo bunu tam olarak bilen var mı aranızda arkadaşlar var sa bile bunu aydınlığa kuvuşturursa çok sevinirim teşekkürler

mevlut

Üye
kardeşler şu wmv vido olayını bi çözelim yaf.......... hangi proyla şu lanet olası uzantılı vidoyu oynata biliriz???? lütfen bi bakalım kafayı yetirtecek bu bana !

toprakumit

toprakumit

Üye
kardeşler şu wmv vido olayını bi çözelim yaf.......... hangi proyla şu lanet olası uzantılı vidoyu oynata biliriz???? lütfen bi bakalım kafayı yetirtecek bu bana !

Bugün bakar sana haber veririm kardeşim, sen hiç merak etme ;)

mevlut

Üye
eywallah toprakumit bekliyorum sana zahmet........... babacan bi fikir felan olsun ver .....

toprakumit

toprakumit

Üye
eywallah toprakumit bekliyorum sana zahmet........... babacan bi fikir felan olsun ver .....

Bana bi tane wma gönder.. Şimdi prosunu bulamıyorum onun... hemen deneyip sana haber vereyim ;)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bi N95 alamadım yaa :(