N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

hknkrbb

Üye
Lütfen Yardım N95 8gb Ye Msn Nasıl Yüklenir Bilmiyorum :(

--------------- Ekleme ---------------

Hiç Kimse yokmu yaa yardım edecek

eyypshmc

eyypshmc

Üye
arkadaşlar bende 6120 var s60 v9.2 bu 9.2 sadece n95te var...acaba n95 in programlarını açar mı?

sertac73

Üye

var kardeş ben yükledim ve gayet iyi çalışıyor.windows live messenger.bu isimle ara bulursun ben burda bulmuştum ama link nerede unuttum.biraz arasan bulursun.. yine bulamazsan pm at yardımcı olurum..insanlık öldümü bea..

toprakumit

toprakumit

Üye
Arkadaşm youtube'dan falan video izlemek için Adobe Flash Player yüklü olması gerekiyor telefonda. Ama N95 ve 8GB vrsiyonlarında bu eksiklik yazılım güncellemesiyle giderilmiş.. NSU programı ile telefonuna güncel sürüm olan "15.0.015" versiyonunu yüklersen sorun hallolacaktır...

Üstte dediklerim senin içinde geçerli :oke:

mahirmete peki dediğin program ve versiyonu nereden bulacaz onada yardımcı olsan biras çok sevinecem :pro:

http://www.maxicep.com/symbian-9-1-...-8161-mail-spaces-turkce-versiyonu-54441.html
bu linkte var kardeş ama kullandığın zaman teli ingilizce yapman lazım. Çünki mesaj yolluyamıyorsun.sadece seni görüolar ama onlar mesaj attıkları zaman konuşabiliyorsunuz.Şimdi dicen daha yokmu fakat bu gördüğüm en güsel cep msni resim dosya paylaşımı yapabiliyorsun.Bide avadarlarını gösteriyor. Bu benim tavsiyem :pro: kendine ii bak

Kardesim bendede N95 Var bende hiçbir programı yükleyemiyorum !!! :@ Kimsede yardım edemiyo malesefff...

Arkadaşım yükleme sırasında verilen hatayı yazarsan sana yardımcı olabilirim. :pro:

CEMAL DENİZ

Üye
ya beyler ne saçma iş bu yaaa en kral tel die aldık sis çalıştırmıo bulamadımda sis açma programını
,

eren37

Üye
Arkadaşlar N95 in hafıza kartına yüklediğim Symbian ve Java programları aldığım 2Gb HF kartına kopyaladım ama programlar çaılşmadı eski 1Gb Hf kartımdaki tüm programları ve dosyaları yeni karta 1 e 1 kopyalama yolu yokmu yardımcı olursanız sevinirim

Saygılar
arkadaşım eski hafıza kartını bilgisayara tüm dosyaları ile yedekle, sonra yeni h.kartına yedeği geri yükle... programların çalışır
:huhu::huhu::huhu::huhu::box

mahirmete peki dediğin program ve versiyonu nereden bulacaz onada yardımcı olsan biras çok sevinecem :pro:

http://www.maxicep.com/symbian-9-1-...-8161-mail-spaces-turkce-versiyonu-54441.html
bu linkte var kardeş ama kullandığın zaman teli ingilizce yapman lazım. Çünki mesaj yolluyamıyorsun.sadece seni görüolar ama onlar mesaj attıkları zaman konuşabiliyorsunuz.Şimdi dicen daha yokmu fakat bu gördüğüm en güsel cep msni resim dosya paylaşımı yapabiliyorsun.Bide avadarlarını gösteriyor. Bu benim tavsiyem :pro: kendine ii bak

arkadaşlar ben de kurdum ama telefon hafızasına, eskiiden hata veriyordu. şu anda full çalışıyor hiç bir telefon ayarı yapmadım...ilk mesajı yollaya biliyorum
:nono::yuru

AKADASLAR BENDE N 95 ALDIM SÜPER BİR CEP,
AMA 1,300 N95 8GB VAR ARTIK NE DÜSÜNÜRSÜNÜZ BİLEMEM :@
BEN ŞAHSEN ÇOK KIZDIM

arkadaşım o sadece 8 gb.... harici hafıza kart girişi yok al 8gb micro sd hc kart sende tak:nono:

Merhaba, Ben N 95 i alalı 7 gün oldu. Wifi'den Sip ile Cepten cebe ve cepten sabite ucuz görüşme niyeti ile aldım.Ayarlarını yaptım ve voipraider hesabım üzerinden cepleri 15ykrş, sabitleri 5 ykrş a arıyorum.Diğer özellikleride mükemmel.Ancak Wlan üzerinden GPS kullanmayı beceremedim.Tarif eden olursa çok memnun olurum.Teşekkürler

:oke::oke:
ben haritaları wlan bağlantısı ile yükledim. telefondan nokia map aç mesela istanbul iline yaklaş tabi bu arada wlan bağlantın açık kalsın,ist. ili üzerinde ekranda gezin istediğin ilçeleri kendisi yüklüyor
:bann:

jimmyjoe

Üye
ya ben bu flash liteları falan da yükledim ama hiçbişekilde video açılmıo internetten video ekranı açılıo ama akranda bi ikon çıkıo çıldırıcammmm :(:(:(:(

mevlut

Üye
arkadaşlar bu N95 te wmv uzantılı videoları nsaıl izleriz wmv uzantılı olanları avi mpeg felan buldukta bir şu wmv yi oynatan program bulamadık bi bilgisi olan veya elinde olan varsa lütfen buraya koyar veya anlşatabilirmi ?????

thanks ...

asker1978

Üye
Merhaba arkadaşlar şu sertifika sorununa bir çözüm bulna varmı.

Nostaljik

Nostaljik

Üye
Benim sorunum N95 8 GB ve sis dosyalarının bazılarını desteklemiyor mesajı alıyorum.Lütfen yardım eder misiniz?

speijks

Üye
selam arkadaslar.
ben hollanda da yasiyorum ve cepten turk kanallarini izlemem mumkunmu?bilen varsa anlatirsa cok sevinirim.turkiyede telsim ve avea da izlendigini okudum.aceba izlemem icin neler yapmam gerekiyor?simdiden tesekkurler.selamlar

toprakumit

toprakumit

Üye
selam arkadaslar.
ben hollanda da yasiyorum ve cepten turk kanallarini izlemem mumkunmu?bilen varsa anlatirsa cok sevinirim.turkiyede telsim ve avea da izlendigini okudum.aceba izlemem icin neler yapmam gerekiyor?simdiden tesekkurler.selamlar

Kardeşim istersen şu vermiş olduğum eklentiye bak...
Ama önce kayıt olman lazım... Yani 4 - 6 kontörün gidebilir... Sevgiler :oke:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

speijks

Üye
slm binbasi kardes.
oncelikle tesekkurler yardimin icin.
yukledim bu verdigin programi ama tv kanallari degil,sahislarin kendi koyabildikleri videolar bunlar.
turk kanallarini izlemek istiyordum hollanda dan cepten.
showtv,kanald,samanyolu,vs,vs
eger yardimci olabilirseniz sevinirim.
simdiden tesekkurler.
selamlar saygilar

toprakumit

toprakumit

Üye
slm binbasi kardes.
oncelikle tesekkurler yardimin icin.
yukledim bu verdigin programi ama tv kanallari degil,sahislarin kendi koyabildikleri videolar bunlar.
turk kanallarini izlemek istiyordum hollanda dan cepten.
showtv,kanald,samanyolu,vs,vs
eger yardimci olabilirseniz sevinirim.
simdiden tesekkurler.
selamlar saygilar

Senin için aramalara geçerim bulabilirsem sana PM atarım... Sevgiler :)

speijks

Üye
cok tesekkurler simdiden.

mevlut

Üye
N95 te şu wmv uzantılı video izleme olayını napacaz arkadaşlar yokmu bir bilen ???

gaymak03

Üye
merhaba dostlarim
su rotateme programini indirebilen warmi sertifikasini da
yardimsi olun lütfen

mevlut

Üye
eywallah toprakumit kardeş hemen indirip deniyorum eğer çalısırsa 1numarasın çalışmazsada canın saolsun ;)