enigma
Üye
haritaları yüklemen lazım arkadaşım.yha beyler allah rızası icin yardım edin navigasyona nokia.com dan yeni map yükledm biras deişti ama yakınlasınca görüntü gidiyor lütfen yardım edin
diğer programıda yüklemen lazım birisi sürücüsü diğeride arayüzü oluyor. rotate me arayüzdür.rotate me progu yükledim progu açıyorum bişi olmuyo fikri olan varmı
formda var ama bağlanmak bi ölüm ve ilk konuşacağın kişi yazmalın95 msn programı arıorum yaww acil yardımcı olursanız sevinirim..
telefonunu güncelleştirmeyi dene sorun hafiften büyük gibi gözüksede bu sorunu çözecektirArkadaşlar hepiniz güzel şeylerden bahsetöiş. Teşekkürler.
Ama benim karşılaştığım bir problem var. Belkide değildir ama çözemedim.
Problemim şu: wlan ile internete bağlı iken 2-3 dk sonra ekran kararıyor ve telefon pin sormadan yeniden açılıyor gibi oluyor. ama bu sefer internetten çıkmış oluyor. masaüstüne geliyor.
bunun bir çözümü varsa yardımlarınızı bekliyorum.
şimdiden teşekkürler. HMY
arkadaslar simdi bu guzelim telefon gps uydusunu direkt olarak görebiliryormu yoksa sadece sebeke baz istasyonundan mı update ediyor?
--------------- Ekleme ---------------
bir de bu map leri nerden download edicez, calısan bi site var mı?
Arkadaşlar n95 GPS çok kntr götürüyormu ya kullanması bize masraf etmesin?
Arkiler n95 nasıl lavuğun biri n82 daa iii diyoo
ne kadar uraştıysamda bi türlü şu gps i başaramadım. para mı vermek gerekiyor ne oluyor. harita nasıl yüklencek nasıl kullanacaz .deli olmak üzereyim. biri yardım edebvilier mi ya
nası guncellicegimi bilen var mı bn ki .013
--------------- Ekleme ---------------
yenisini mi alcaz şimdi daa hızlı die
YENİ FIRMWARE V.20.0.015
13-11-07
RM-159
Nokia N95(02.01)
telefon hızlandı ---resim çekme hızlandı ---- ram 2 ye katlandı... şiddetle tavsiye edilir.
bu versiyonu nerden nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
simdiden tesekkür ederim bol paylasımlar
merhaba arkadaşlar. Bende yakında N95 8GB almayı düşünüyorm şu anki telefonum 6680 ve bu telefonumdaki mesajları, rehberi N95'e taşımam için ne yapmam gerekiyor. N95'te telefon eşleştirme prog. var mı? Ya da mesajlarımı taşımak için "mail" klasörünü alıp N95'e mi taşımam gerekiyor?
Tşkk ettim...
selam arkadaşlar ben de n95 ciyim kullanıcı adım drape kusura bakmayın bu sitede yeniyim ve acemi olduğumu belirtmek isterimN95ciler burada toplanalim sorunlarimizi ve yararli bilgileri burada paylasalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?