N95 Youtube!! Acil!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
k1Nq

k1Nq

Üye
    Konu Sahibi
N95 Youtube!! Acil!!
arkadaşlar n95 telefonumdan youtubedaki videolari seyredemiorum bir caresi var midir ¿

mservank

mservank

Üye
bu konuyla ilgilişikayet çok ama sanırım desteklemiyo

k1Nq

k1Nq

Üye
    Konu Sahibi
buldum video merkezinden servis ekle ye girip cikan linkten de youtubeun yanindaki install a basinca youtube servisi video merkezine eklenio!!! +puan pls :P

targa911

Üye
aynen dostum cvp olarak bunu yazacaktım sen yazmışssınn

geosinan

Üye
ama tum videolar ızlenmıyor bundada değilmı

k1Nq

k1Nq

Üye
    Konu Sahibi
evet konu açılmış ama yinede birkaç arkadaşa yararlı oldu :oke:

ruhimutlu

Üye
youtube flash uzerinden oynatılan bı vıdeo değilmi flash yeterlı olmuomu bıze?

k1Nq

k1Nq

Üye
    Konu Sahibi
youtube flash üzerinden oynatılıo ama pc üzerinden olunca. telefonda flash yetmio. video merkezine servis ekleden youtube u ekleyince real player üzerinden videoları syredebiliosun. ama normalde seyredilmio..

murstafa

Üye
ben size sağlam yardımcı olayım arkadaşlar.N95'in wep menüsündeki nokıa support'dan opera mini programını indirin youtube'ye rahatça ulaşın...ben aylardır kullanıyorum..Youtube şuan yasaklı ama ben buradan girebiliyorum ve izlediğim videoları güle güleee
da kaydedebiliyorum..

a1i

Üye
flash player yükle

esmer61

Üye
arkadaşımm google a skyfire yaz açılan ilk linke tıkla mail adresini telini falan yazdıktan sonra programı kur telinde programı açtıktan sonra sağda media bölümü war oraya tıkla we ordan karşısına youtube linki çıkıcak ordan istediğin kadar izle herhangi bi kısıtlama yok we çok hızlı tawsiye ederim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Flash Ve Java Desteği lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt