n95 yardım ana şebeke özelligi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
n95 yardım ana şebeke özelligi
n95 in menüsünde ana sebeke diye bişey var ne olduğunu pek çözemedim ama zannettiğim kadarıyla wifi ile dosya paylasmaya yarıyo bunu tam olarak bilen varmı

Ozan

Ozan

Admin
Resim ve şarkılarınızı kablosuz internet ağı üstünden bulunduğunuz ortamdaki bilgisayarlara kolayca aktarabilmeniz için telefonu bir sunucuya çeviren bir yazılım :oke:

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
nasıl kullanılıyo kısaca bi tarif edebilirmisin

Ozan

Ozan

Admin
Sadece özelligi biliyorum n95 kullanmadıgım için tarif edemem ancak programı aktif ettiginizde makina bir dosya sunucusuna dönüşecektir ve çevredeki bilgisayarlar ondan dosyaları alabilecek, mantıken düşündügüm bu :)

deneyen arkadaslar varsa söyler yinede.

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim baska kullanmayı bilen varmı acaba

Ozan

Ozan

Admin
Siz kullanmayı denediniz mi

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
denedim anasebekeden paylasımı açıyorum galeriden dosyaları paylasa basıyorum bi arama ekranı geliyo ama bişey bulamıyo

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
yokmu bunu kullanmayı bilen yav

erolxxxl

Üye
arkadaşlar şebekem yok ve format atmak istiyorum bu mumkunmu yanı şebeke olmadan oluyosa ne yapmam lazım tel nokıa n95 8gb bıde bu 8gb nasıl ulaşacam habııre dısk dolu dıyo ama içinde hıç bışey yok lutfen acılen cvp yazın bılen arkadaşlar

ahenk

ahenk

Üye
arkadaşlar şebekem yok ve format atmak istiyorum bu mumkunmu yanı şebeke olmadan oluyosa ne yapmam lazım tel nokıa n95 8gb bıde bu 8gb nasıl ulaşacam habııre dısk dolu dıyo ama içinde hıç bışey yok lutfen acılen cvp yazın bılen arkadaşlar

cihaza format atabilirsin şebeke sorun olmaz versiyon yüklemek istersende cihazın içinde simcart olmalı yine şebeke olmasada olur formatiçin *#7370#

:sn:arkadaşim eger kablosuz internet varsa omodem üzerınden bağlanan bir pc sen istersen rehbere resimlerine vidyolarına ulaşabilir pek kullanmak istemiyebilirsin zaten yardim seçeneginde biraz açiklama var kullanıcıya göre değişir ama pekbi işeyarar bişey degil

erolxxxl

Üye
kardeş senın dedığin yolu denıyorum ama sadece acıl aramalr dıyo yanı*#7370# tuşluyom ama sadece acıl arama dıyo bılınen başka bır yok yokmudur hatırlarsanız şebeke olmadan format atıla bılırmı demıştım bılen arkadaşlar yardımcı olursanız sevınırım şu an telefonsuz kaldım acil cvp

ahenk

ahenk

Üye
Kardes eger telefonun cinmali degilse
*#7370# yaptigin zaman telefon orjinal ayarlar yuklensinmi der evetdersin sonra guvenlik kodu ister eger degistirmediysen nokialarin hepsinde 12345 tir girersin cihaz kapanip acilir biraz uzun surer 10dk
Bataryanda dolu olsun en basit yolu budur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt