n95 wlan

Sponsorlu Bağlantılar

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
n95 wlan
iyi akşamlar arkadaşlar benim bi sorum var iki n95 birbiri arasında wlanla dosya alışverişi yapabilirmi

Ozan

Ozan

Admin
Hayır.

Wlan özelligi verici-alıcı değildir.
Wlan sadece alıcı görevi görür

Dolayısı ile bir access point ten veri alabilir, bir telefon verici olamayacagindan dolayı veri alısverisi de olamaz, ancak wireless access point yardımı ile 2 telefon arasında ağ kurabilirsiniz sanırım

Örnegin wireless adsl modeme, 2 telefonu da eşleştirip kendi arasında ağ kurmak gibi

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
peki bilgisayarla telefon arasında olurmu böyle bir şey access point de var ama nasıl olucak

Ozan

Ozan

Admin
Bilgisayarı acces point e eşlersin, telefonu da eşlersin ikisi birbiri arasında ağ kurmuş olur veri aktarım ve ulaşım izinleri tamamsa dosya paylaşılabilir neden olmasın

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
Olabilicegini biliyorum ama çok uğraştım yapamadım bunu yapan arkadaşlar varmı varsa anlatabilirlermi

Ozan

Ozan

Admin
Sistem araçlarında yada internet uygulamalarında, wireless cihazları bulan bir program vardı s60 3rd için, onu deneyin birde

Yani eğer ağdaki bilgisayarları görebiliyorsan ( bluetooth mantıgı, cihazları ara, çevredekiler görünsün ) eğer wifi ağ da olursa pc yi de görmesi lazım ama dedigim gibi wireless güvenli bir iletişim protokoludur, gerekli izin ve ayarlar vardır muhakkak. Ancak n95 olmadıgı için deneme şansım yok birgün olursa muhakkak çözeriz :)

k1Nq

k1Nq

Üye
Beyler PSP wireless olan cihazları bulup resim video vs. atabilio buna ne diceksiniz??

dj_falcon

dj_falcon

Üye
yapılamaz

sametugba

sametugba

Üye
neden yapılamasın arkadaşım bana mantıklı bir sebep söyle?

avozpinar

Üye
psp ve benım e 65 telefonmumla resım attık ama iphone ile olmadı yeterınce acıklamıstır sanırım

nfsnihat

nfsnihat

Üye
2 N95 arasında ağ kuruluyor. modeme 2 cihaz birlikte bağlanıyor ve ağda gözüküyorlar. isterseniz bilgisayardan girip dosyalara bakabiliyorsunuz. bizzat denedim