n95 wlan sorunu yasıyorum yardım edermısınız

Sponsorlu Bağlantılar

44byarjin

Üye
    Konu Sahibi
n95 wlan sorunu yasıyorum yardım edermısınız
n95 uzerınden wlan aratıyorum evdekı baglantımı buluyor sıfresını gırıyorum tanımlandı baglanıyor dıyo

ve bırden hata gelıyor BAGLANAMIYOR WLAN AGI BULUNAMADI DIYE

NEDEN OLABILIR ACABA

Menü/Araçlar/Bağlantı/Bağl.Yön/Mvc WLAN ağl. buradan buldum tanımladım sımdı aynı hata sayfalara baglanırken cıkıo ama agı tanımladım
resımle anlatılan ayarları yapıorum kaydetmıo kaydet deyınce sılınecek cıkıyor acıl yardım beklıyorum

kaan0

kaan0

Üye
aynı ağa dizüstü bilg. ile de bağlanabiliyosan sorun telefonda da olabilir. Ağın şifresini kaldır bi de öyle dene olmazsa format at ya da firmware update...:oke:

44byarjin

Üye
    Konu Sahibi
format dedıgınız ıslem yıldızkare7370kare ıse bu ıslemı yaptım fakat yıne aynı hatayı verıyor dız ustu ıle baglanıyorum sorun yok telden baglanılmıo

kaan0

kaan0

Üye
hayır format dediğim

tel Kapat > * , 3 , Yes 'e basılı tut sonra onları bırakmadan teli aç bu kadar
Not: Buişlem sonrası tüm ayarlar 0 lanır rehber de dahil bu yüzden önce yedek alın... Ayrıca tüm programlar da silinir baştan yüklersin yani telefon aldığındaki gibi olur...

44byarjin

Üye
    Konu Sahibi
telefona versıyon atttım halen aynı ne yapmalıyım telı bunun ıcın aldım kullanamıyorum

--------------- Ekleme ---------------

versıyon attım halen aynı problemı yasıyorum

((((sorun cozuldu arkadaslar wlan guvenlık duzeyını en dusuge alıyorsunuz ardından ip nızı exproler sayfasına yazıp telın mac adresını modeme kaydettırıyorsunuz olay bu kadar ))))

kocaoglannn

Üye
Bende n95 kullanıyorum ama no problem benimki çakı gibi...

Bende e50 vardı wlandan sattım onu yok die sen bi gir servise ver teli kardeşşş

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
sorun cozuldu arkadaslar wlan guvenlık duzeyını en dusuge alıyorsunuz ardından ip nızı exproler sayfasına yazıp telın mac adresını modeme kaydettırıyorsunuz olay bu kadar

bunu n80'de nasıl yapabilirim..aynı problem bende de var..bide daha basit anlatır mısın..n80 de bulamadım ben bu wlan güvenlik ayarlarını

hwhite

Üye
eset nod32 kullanıyorsan "Ağ trafiğini filtre uygulaması" devre dışı bırakıp yada ayarlarından kişisel güvenlik duvarı "bilgisaayrınızın ağdaki koruma modu değiştirin" den kablosuz ağ korumasını paylaşıma izin ver yapıp bağlantı kuruldu.