N95 Wireless aracı olarak bilgisayarı yönetme mümkünmü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amedraa

Üye
    Konu Sahibi
N95 Wireless aracı olarak bilgisayarı yönetme mümkünmü?
Arkadaşlar tamam Bluetooth üzerinden bilgisayarı yönetebiliyoruz ancak ben diyelim evdeyim ve bilgisayarımı ofisde açık bıraktım evden ofisdeki bilgisayarıma telefon üzerinden bağlanabilme imkanım varmı acaba?

Upload ve Download yapma olaylarını kolaylaştırmak istiyorum eğer bunun imkanı varsa yardımcı olabilirmisiniz? Bluetooth olayını çok uyguluyorum ancak evdeki int kotalı olunca buraya sokmuyorum cepten bağlansam süper olurdu :)

İlginiz için teşekkürler..
 
  • Beğen
Tepkiler: cimobmlu_53


vedat533

vedat533

Üye
dediğin şeyi iyi anladığımı söylesem yalan olur evle ofis arası heralde 30 metre fln:kop: söyle bişi olabilir bilgisayar vista yada 7 ise pc wrilles üzerinden cepte internete girebilirsin(wrilles modem olmadan)en fazla bu olur benim bildiğim
 

amedraa

Üye
    Konu Sahibi
Yok sen dediğimi anlamamışsın :)

Ofisde makinayı açık bırakıp download yapıyorum sabaha kadar eve gittiğimde n95 le makinama girip downloadları felan kontrol edicem yani kısacası bi nevi bilgisayara bluetooth üzerinden yönetebiliyoruzya onu ben wireless aracılığıyla yapıcam anlatabildimmi?
 

nurdede1986

Üye
bu dediğin olay androidli telefonlarda geçerli.. team viewer isimli programın android versiyonunu telefonuna kurarak ayrıca pc için olanını da ofice deki pc ne kurarak uzaktan masaüstü eşleştirmesi yapabilirsin... bu sayede gerekli bazı dosyalarınıda telefonuna alabilir ve uzaktan o bilgisayarını kontrol edebilirsin. tabi bunun için telefonun ayrıca internete bağlanacaktır. bu programın symbian versiyonu çıkmadı daha.
 
Ahmtalyatly

Ahmtalyatly

Üye
imkansız ama pc den pc yi kontrol etmek istersen o ayrı konu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt