N95 WİNDOWS dosbox yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Indiana Jones

Üye
ben e51 de denedim çalıştı ama mause işaretini hareket ettiremiyorum

armut007

Üye
link kırık

sener85

Üye
arkadaşlar çok sağolun bir çok siteye bende baktım burda buldum ben 5800 xm kullanıyorum sizce bi sorun olur mu

ByAbsn

ByAbsn

Üye
ARKADAŞLAR WİNDOWS N95 DOSBox DİYE Bİ OLAY PİYASADA ÇALKALANIYOR DUYAN YADA ANLAYAN VARMI BEN KURDUM AMA CÖZEMEDİM GALİBA TLF TAM Bİ BİLGİSAYARA DÖNÜYOR SEVGİLİ MAXSİ CEP Bİ EL ATSANDA RAHATLATSAN BİZİ ŞİMDİDEN EMEĞİNE SAĞLIK DİLİYORUM TEŞEKÜRLER MAXSİ CEP:heyo:

İmzamda yazıyor oraya git herşey var

--------------- Ekleme ---------------

ben e51 de denedim çalıştı ama mause işaretini hareket ettiremiyorum

Mausu hareket ettirmek için arama tuşuna bas

ben n95 i ilk çıktıgından beri kullanıyorum ama rar dosyalarını açmı yor benim bilmedigim birşey mi? var

freeunrar programı işine yarayabilir rar dosyalarını açıyor.

feliks01

Üye
ya arkadas herkez denemis bi konuyu açana cevap vermemissiniz bende öyle kurdum dosboxu çalıstıramadım n95 te nedir bunun sebebi

n82-123

Üye
beyler bende tlfna win98 kurdum sadece yazıları cok kücük buyutebilirsem xp deneyecegim

birde linux kurabilseydik çok iyi olurdu

birde linux kurabilseydik çok iyi olurdu

Katılıyorum ben de PARDUS kurmak için uğraşıyorum .... yardımcı olursanız sevinirim

rapper07

rapper07

Üye
Ya arkadaşlar N95 Düz de açılınca aynen Şöyle yazıyor:

C:\>boot-1 c
Unable to boot off of drive C
Bu nedir?Burda sadece sayılar yazılıyo eğer Dosbox conf. dosyasından oluyosa Onun düzenlenmiş halini bi atın lütfen ya :bilmm:ah:sos:duvar2::s:maxicep:
Arkadaşlar bir de Bu sorunu Çözdüm ama Bu sefer de Win 95 Açıldıktan sonra İt's now safe to turn off your computer. Yazısı çıkıyor Türkçesi ''Şimdi Bilgisayarınızı Güvenle Kapatabilirsiniz''
Niye bi türlü olmuyo Bu Düz N95 de ya :hmmm:ağlarım:

ada965

Üye
HARD TRUCK ROAD TO VİCTORY YÜKLEYİP BAĞIMLI OLURSAN GEREKLİ MİNİMUM SİSTEMİ ZATEN 100MHZ İŞLEMCİ 16MB RAM:d

edo123

Üye
bendede N95 var yükledim açılıyor ancak yazılar ve ikonlardan pek bişi anlamak mümkün değil. çözünürlük sanırım 640x480 modunda çalışıyor .Ancak bizim telefonun çözünürlüğü yatayda 320x240 yani yarısı bu yüzden görüntü ölü .Bu sorunu halleden çıkarsa yeniden denerim .ama pek sanmıyorum yapılacağını.

mustafa5603

Üye
arkadaşlar en üstteki indirme çalışmıyor

mustafa5603

Üye
ben bilgisayardaki dos oyunlarını deniecem

size windows 3.1 link

windows 3.1 i bilgisayarda açıyorum

bütün dosyalar içinde

ZİP KODU: mustafa