N95 V31.0.014 İncelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bursa_texas

Üye
    Konu Sahibi
N95 V31.0.014 İncelemesi
Biraz önce yeni güncellemeyi yükledim + larını ve - lerini sizlerle paylaşayım.

Kameranın flashı güclendirilmiş 0 ısıkta cekilen fotoğraflar cok daha güzel cıkıyor ve iyi odaklanıyor.
Siyah tema eklenmiş cok hoş duruyor.
Kamera alt sürgüdede üst sürgüdede yan acılıyor sensör ile telefon dönünce kamerada dönüyor.
Harita programı güncellenmiş

Şimdilik görebildiğim + yönleri bunlar

Ama gelin görünkü - leri içler acısı
Menülerin bir kısmı ingilizce kalıyor
Ana menü fontları blod yapılmış cok kötü duruyor
Grnt, sçnklr gibi cok fazla kısaltma var
Oyunlar tamamen ingilizce...

Yorum ve yüklemek size kalmış ben pek memnun kalmadım acıkcası :)

Buda size ilk ve son konum olsun.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
eyvahh yandık ozaman bununda sertifaka sorunu çıkar ben şimdiden araştırıyım
bişey sorcam sen sertifika yaptınmı
http://www.maxicep.com/symbian-dest...78-6210nav-n96-n95-n76-n73-vs-anl-179942.html
burdaki linkten yaparsan demekki rom patcher yeni versiyonda çalıştıgını anlarız.
bide sürgü kapanınca konuşma kapanıyomu çok merak ettim:oke:

--------------- Ekleme ---------------

az önce baya bir araştırdım yabancı siteleri hellocarbide kesinlikle sertifika yapmıyo.
ve herkez kameradan şikayetçi odaklama sorunu yaşıyomuş ben şuanda geçmeyi düşünmüyorum çünkü sertifika olmazsa bir işe yaramaz.
v31 kullanıcalarının Çogu genel olarak bir hızlanma söz konusu oldugunu yazmışlar.
Ama kamerada çok problem yaşayan var bence v31 kullanıcaları hemen ilk görüşlerini yazmaları lazım
Wi-fida hızlanma oldugu yazılıyo dogrumu ve kızagı kapattıgımızda görüşme kapanıyomu

erkanbas

Üye
kesınlıkle kıza kapattımı gorusme sona ermeıyor keskede yuklemeseydım

--------------- Ekleme ---------------

ama ekran ayarlarından ekranı dondur secenedını ok lersenız otomatık ekran donduruyor bu cok guzel olmus flas ta cok guzel ynıyor odaklma falan cok guzel

eren6523

eren6523

Üye
V31.i yükleyenler buraya sorunlarını yazabilirlermi acaba bizde ona göre yükleyelim

E_ELEVEN

Üye
yeni versiyonda hızlanma var katılıyorum kamera da flash kuvvetlendirilmiş bunlar güzel fakat tam türkçe olmuyor ana menude secenekler kısmı ingilizce yarım yamalak versiyon hazırlanmıs öyle kayda deger fark beklemeyın yuklememiş olanlara tavsiyem 30 da kalmaları en azından menüleriniz türkçe kalır

eren6523

eren6523

Üye
yeni versiyonda hızlanma var katılıyorum kamera da flash kuvvetlendirilmiş bunlar güzel fakat tam türkçe olmuyor ana menude secenekler kısmı ingilizce yarım yamalak versiyon hazırlanmıs öyle kayda deger fark beklemeyın yuklememiş olanlara tavsiyem 30 da kalmaları en azından menüleriniz türkçe kalır

teşekkürler anlatım için biz biraz daha oturana kadar bekleyelim bari v30 da :oke:

Varnaa

Varnaa

Üye
Arkadaşlar 4 gün önce 11 nolu sürüm vardı telefonumda.telefona 31.0.0.14 sürümünü yükledim.Benim telefon İngiltereden geldiği için lisan ayarlarında bir değişim olmadı.(Türkçe yok zaten)Wireless epey güçlendirilmiş.Kamera daha muhteşem duruma getirilmiş.Biraz daha görsellik eklenmiş.Çevir beni özelliği eklenmiş(rotate me).Kızağı kapatmayı henüz denemedim deneyince paylaşacağım.Bana göre Nokia bu yazılımla cihazı daha kullanılır duruma getirmiş.11 nolu sürümden sonra en son sürüme geçmesi hakikaten güzel oldu.Ancak tek beğenmediğim yanı app trk,sec man gibi uygulamalar işlevselliğini yitirmiş.Yani hack olayı ortadan kaldırılımış.Bekleyeceğiz belki önümüzdeki günlerde bunun da bir çözümü bulunabilir.

aswerth

aswerth

Üye
arkadaşlar ben nokia software updater programını açıyorum.telefonu pc suite modunda bağlıyorum fakat telefon yazılımının zaten güncel olduğu yazıyor...telefonum n95 fw v30.0.15 anlıycanız yeni yazılımı bulamıyor...???

bursa_texas

Üye
    Konu Sahibi
Bu versiyon 5-6 gün yayında kaldı ve şikayet üzerine kaldırıldı onun için konuyla ilgilenmedim. Sertifika olayına ve sistem klasorlerini acmaya karsı önlem alınmış. Nokiadan Aradılar ve en kısa zamanda sağlam bir versiyon cıkartacaklarını söylediler. Muhtemelen ondada unsigned koruması olacaktır. Bilginize

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bence bekleyin hem sistem hack bulunsun hemde nokiaya adam gibi uygulama yapsın..

adakaya1994

Üye
bnde yeni versiyon olunca dayanamıom yklemek istiom ama en mantıkılısı beklemek , daha hack çıkacak beklee beklee... :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt