N95 V.35 Hack ( En Kısa - En Basit )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
helal olsun be kardeşim oldu gerçekten çok yol denedim olmamıştı ellerine sağlık ama bir sorun var bu işlemden donra x-plore de a'dan z'ye kadar c ve e gibi diskler çıktı ona cevap yazaarsan çok sevinirim allah razı olsun

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hüdai kardeş hayırLı oLsun sizden de Allah razı oLsun . Bu sürücüLerin çıkması doğaL bir durum . 1veya 1kaçkez tLf. Kapanıp açıLdıktan sonra kendiLiğinden düzeLecektir , sorun yok

her türlü hack ı denedim sonuç sertifika hatası telefon n95 v31.0.017

ben 3 senedir hiç güncellemedim.telefonum n95 8gb ve şu an ki versiyonum v15 çokta memnunum aslında hiç bir sıkıntım yok,ama yinede güncellemek iyidir diye düşünerek, sertifika onayından sonra v35 i yüklemek istiyorum.umarım bir sorun çıkmaz

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
her türlü hack ı denedim sonuç sertifika hatası telefon n95 v31.0.017

sertifikanız oLmadan bunu hiçbir şekiLde yapamazsınız .

hiç bir sorun çıkmaz

karyada

Üye
6700 slide için herhangi bir çözüm mevcut mu?

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konunuzu görmedim maaLesef . Hack konusunda oLumLu - oLumsuz herkeze yardımım oLur . ELimden geLeni yaparım, hayırLı geceLer

şu an şehir dışında olduğumdan telefonu pc ye bağlayamıyorum.sadece bluetooth ile hack dosyasını yığın hafızaya atmamın bir yolu var mı acaba ?kendim yığın hafızada hack-sys-bin adında klasör açıp içine installserver.exe yi sonradan atmayı denedim ama yemedi

erolkan

Üye
arkadasım MAPDRIVESV1.00DISKADMIN_ABCD.SiGNED bunu telefonuma kurarken"gereklı uygulama erişimine izn verılmedı" dedı ve kurmuyor.. ne yapacagım?

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadasım MAPDRIVESV1.00DISKADMIN_ABCD.SiGNED bunu telefonuma kurarken"gereklı uygulama erişimine izn verılmedı" dedı ve kurmuyor.. ne yapacagım?

kendi sertifikanız iLe sertifikaLadınız mı ?

erolkan

Üye
SİGNİNSİS programıyla setıfıkaladım..

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki cer ve k.ey dosyaLarınızı Opda' dan mı aLmıştınız ?

erolkan

Üye
yok hayır ındırmıs oldugum sıgnınsıs klasorunun içidekılerle yaptım..opda ya da bılgılerı verdım ama 3 saat gectı daha bısey cıkmadı..daha once n80 telefonum vardı secman ı yukledım sorunlar halloldu.ama n95 te amma zormus 2 gundur kafa yoruyorum ama bır turlu olmadı..bırde benımkının versıyonu v31.0..17

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SİGNİNSİS programıyla setıfıkaladım..

Hayır , bu şekiLde oLmaz .. Opda'dan aLmak gerekiyor ..

yoğunLuk oLabiLiyor zaten .. aLdığınız dosyaLarı konudaki anLatıma göre uyguLayın göreceksiniz ne kadar koLay oLduğunu , yapamazsanız burdayım

ilginiz ve yardımınız için şimdiden teşekkürler

EstağfuruLLah dostum , haLLederiz koLay iş

erolkan

Üye
MERHABA şimdi opdada cer ve dosyalarını ındırdım sımdı ne yapmam gerekıyor?

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iLk sayfadaki anLatımı adım adım takip edin , 2dk. ancak sürer

resimLi anLatımdaki uygun yerLere gösterin cer , k.ey ve imzaLanacak dosyayı sonra da uyguLayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...