n95 usb kablo bağlantı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

DaMaG3R

DaMaG3R

Üye
    Konu Sahibi
n95 usb kablo bağlantı sorunu
merhaba
arkadaşlar ben n95 usb kablosunu tel.e takıp data transfer modunu seçiyorum hiçbir uygulama açık olmamasına rağmen 'hafıza kartı başka bi uygulama tarafından kullanılıyor' uyarısı alıyorum ilgilenirseniz sevinirim

gkmn11

gkmn11

Üye
dostum aynı sorun bendede var ben bulamadıvalla çaresini kapatıp yeniden açıyorum
bulursan buraya yaz bizlerde faydalanalım

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar sorun, hafıza kartına yüklemiş oldugunuz bir uygulama, oyun yada temanın arka planda calismasıdır.

Büyük ihtimal temadan oluyor genelde h. kartına kuruyorsunuz dolayısı ile usb ile bagladıgınızda hem hafıza kartı hem usb kablo üzerinden aynı anda calisamiyor sistem. Hafıza kartından tema dosyalarını yada başlangıçta veya o an çalısan uygulamaları da okuyamadıgı için hata verecektir

Çözümü temaları , sık kullandıgınız ve arka planda otomatik calisan programları tel. hafızasına kurmanız.

DaMaG3R

DaMaG3R

Üye
    Konu Sahibi
temalardan kaynaklanmıyo denedim.yeniden başlatmak gerekiyo teli.bide yeni farkettim usbden bağladıktan sonra işimizi bitirince görev çubuğunda donanımı güvenle kaldır var ordan kaldırıp tekrar takınca sorun çıkartmıyo

ekopc

Üye
bu şimdi nasıl çö<ülüyor aynı sorun bende de var şu an.

osezer10

osezer10

Üye
Arkadaşlar sorun, hafıza kartına yüklemiş oldugunuz bir uygulama, oyun yada temanın arka planda calismasıdır.

Büyük ihtimal temadan oluyor genelde h. kartına kuruyorsunuz dolayısı ile usb ile bagladıgınızda hem hafıza kartı hem usb kablo üzerinden aynı anda calisamiyor sistem. Hafıza kartından tema dosyalarını yada başlangıçta veya o an çalısan uygulamaları da okuyamadıgı için hata verecektir

Çözümü temaları , sık kullandıgınız ve arka planda otomatik calisan programları tel. hafızasına kurmanız.

negative arkadaşımıza aynen katılıyorum:nono:

ediesel

Üye
Arkadaşlar Çözüm çok basit boşuna uğraşmayın. Aynı sorun bende de vardı. Telefonu bilgisayara data transfer modunda bağlıyorum açık uygulamaları kapatın hatası veriyor. Ne yapıyorum
1- Telefondaki kabloyu çıkarıyorum
2- Telefonun üstündeki aç-kapa tuşuna bir kez basıyor ve çıkan menüden hafıza kartını çıkar seçeneğine bir kez tıklıyorum.
3- Tıkladığımda bana açık uygulamalar kapatılsın mı diye bir soru gelecek. Ona evet diyorum ve telefon açık uygulamaları kapatarak hafıza kartının çıkarılması için uygun ortamı hazılıyor ve bana hafıza kartını çıkarın ve ok e basın diyor.
4- Ama ben ne yapıyorum hafıza kartını tabiki çıkarmıyorum ve ok e basıp işlemden çıkıyorum dolayısıyla ne oluyor telefonu aç kapa yapmadan açık uygulamaları kapatmış oluyorum.

Şimdi telefonu tekrar usb kablosuna bağlayıp data transfer modunda çalıştırabilirsiniz

fth.43

Üye
bence telefonlarınızın işletim sisteminde veyada hafıza kartınızda vürüs olmasından kaynaklanıyor .birde arka planda çalışan uygulamalar var oyun tema vede bazı güncellemeler var video merkezii antivürüs gibi hafıza kartına kurulu ise programlar güncelleme esnasında hafıza kartını görmüyor .en güzeli telefonu tekrardan güncelleyin hafıza kartınıda biçimlendirin telefonu güncelledikten sonra hafıza kartınızı takın telefona sorun çözülecektir

K@JmeR@N

Üye
arkadaslar eğer telefonun mesaj hafızası hafıza kartında ise onu telefon hafızası yapın

ukalaa

Üye
Eğer benim gibi CallRecorderPro ve benzeri bir program kullanıyorsanız hafıza kartından kaldırıp telefon hafızasına kurmayı deneyin ;) .

xmahonix

Üye

Evet Çözümü budur tema hafıza kartımdan kullanıyordum telefon hafızasına atıp uygulamayı ordan kullanmaya başladım sorun çözüldü :oke:

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardeş hafıza kartını telefonda formatla çıkar bazı dosyalar hafıza kartına kurulur fakat telefonun ana hafızasındada yer alır çalışması açısından telefonu da formatlaman gerekebilir yıldız 7370 kare ile formatlayabilirsin taktın çalışmadı diyelim usb o zaman pc suite uygulamasını yeniden yükle bilgisayarı tekrar başlat dene olmadıysa eğer başka bir usb kablosuyla denemeni tavsiye ederim sorun usb dede olabilir.saygılar

Üst Alt