N95 Tv yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
    Konu Sahibi
N95 Tv yardım !!!
Arkadaşlar N95 kullanıyorum. Telefonumda internetten yani wireless den tv seyretmek istiyorum. Bunun için telefon programı veya internetten direkt izleyebileceğim bi site var mı ??? Bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

mecay66

Üye
kardes googlede arat canlı tv die
daha sonrada linki telefonunda yaz

siberson

siberson

Üye
kardeş galiba böyle bir program sitede vardı bir arattır istersen

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için sağolun ama daha yardımcı olabilen çıkmadı !!!

mecay66

Üye
emtube kullan

MUSTAFA_K

Üye
wodafone de bedava.
bir türlü paralı hale getiremediler.görüntü kalite değil ama idare eder.
bağlanmak için müşteri hizmetlerini ararsan ayarları sana tarif ediyorlar.

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
    Konu Sahibi
Konu kapatılabilir yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim ama bi sonuca varamadım

mami03

Üye
valahi bendede aynı dert var:(

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
    Konu Sahibi
hala bi yardım gelmedi çözebildin mi kardeş

toprakumit

toprakumit

Üye
Arkadaşım şu anda canlı tv izleyeceğin yerler yok. Ancak Trt falan izlemek istiyosan sana adres veririm. Türk kanalları online a geçemediler daha geriden takip ediyolar yine herşey gibi. Fakat diğer ülke kanallarını izleyebilirsin...

AHMET2525

AHMET2525

Üye
aynı sorun bendede var ırl vimio tv midir nedir onla denedim bağlanmadı bi türlü başkada internette arattım dedikleri gibi flash playerdan yayın yapan bulamadım.

toprakumit

toprakumit

Üye
aslında bütün canlı yayınlar ve videolar flv olarak yayın yapar... Çünkü kasma diye bişey yoktur bu formatta hem kasma yok, hem görüntü güzel hem ses güzel. Bu nedenle telefonunuza hem flash lite 3 yüklü olması lazım hemde flv oynatıcı o zaman göreceksiniz videoları izleyebileceksiniz ;)

AHMET2525

AHMET2525

Üye
n95ler zaten flashları açıyo direk web browserda ama flashdan yayın yapan bulamadım flash yapması önemli diil gerçi core playerın açtığı bir sürü format var onlardan birinde bi yayın bulsamda olur elinizde tv yayın adresi varsa verirseniz deneyebilirim

toprakumit

toprakumit

Üye
şu anda türk kanallarının yayın yaptığı bir site yok. Daha o teknolojiye geçemediler... Fakat bulursam hemen haber veririm size :oke:

asi_71_1

Üye
kullandıgın hattın bayısını ara ve tv ayarlarını yaptır ıslem ok (vodafon veya turkcell)

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
    Konu Sahibi
saol dostum ama ben de bulamadım hala arıyorum

revenGe qu3rra

revenGe qu3rra

Üye
walla bugün ben buldum bi yerden yaptım izliom TV.Telefonumnun markası N95 8GB bedava fakat hattın vodafone olması şart.MMS ile beleş TV keyfii eehehehehehe

hasantas51

Üye
skyfire programını yukle bırde ordan dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt