N95 telefon kurduna ihtiyaç

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eminnt

Üye
    Konu Sahibi
N95 telefon kurduna ihtiyaç
arkadaşlar N95 cep telefonumu 2 yıl önce aldım.bundan 8 ay önce bir mms resim aldım.arkadaşımın telefonundan.telefon hafızasına kaydettim.bir kaç gün sonra mesajı sildim.hafızadan resmide sildim.şimdi mahkemede delil olarak kullanmam lazım olduğundan bu resme yada mesaja ulaşmam lazım.
aslında bunu iddia eder mahkemeden,telefonun adli tıpa gönderilemsinide isteyebilirim.ama mahkeme olmadan sorunu çözmek istiyorum. bazı arkadaşlar bunun olmayacağını mesajın geri görüntülenemeyeceğini söylesede bazıları mümkün olduğunu söylüyorlar.telefon hakkında ciddi bilgisi olan arkadaşlar cep nosunu ([email protected])adresine göndersin.ben muğlada yaşamaktayım.yapabilirim ben daha önce yaptım diyen varsa benimle irtibata geçsin.emek boşa yapılmaz.teşekkürler

gladiator947

Üye
slm arkdaşım ... bnm bilgimce hangi opertrü kullanıosn onların müşteri hizmetlerini aramanda fayda olablr....
yani onlar kim aramş , kmden sms gelmiş.. en son kime sms attın herşeyi gördükleri için onlarla bağlantıya geçmeni tavsiye ederm

notend

Üye
Kardeşim şunu bi dene menü araçlar işlem kaydı sonra sağ yön tuşu orda 30 gün süreyle yaptığın işlemler okuduğun mesajlar vb var ordan bi bak

ffatihh23

ffatihh23

Üye
Arkadaşım tuneup programından kaRtaki silinen dosyaları tekrar alabiliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt