N95 Telefon Hafızası Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

farukyil92

Üye
    Konu Sahibi
N95 Telefon Hafızası Sorunu
Benim N95im var telefon hafızası az diye uyarı veriyor. hafızaya baktığımda 132mb'si kullanılıyor gözüküyo bunun sadece
5mb'si mesajlarda diğerleri ne için kullanılıyo bulamıyorum tel. yurtdışından geldi türkçe dil yüklendiği için formatta
atamıyorum hafızayı nasıl temizliycem lütfen yardımcı olun ?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bir dosya yöneticisi ile xplore c/data/lifeblog/database dosyasını kontrol et genellikle orası kullanıyor.kullanıyorsa sil

Larock

Larock

Üye
1. n-gage'yi silersen yaklaşık 10mb yer açılır.
2. n-gage ile yüklü oyunlara bak nereye yüklenmiş. hafıza kartı mı, tlf hafızası mı. (uygulama yönetcisinden bakıp kaldırabilirsin.
3. yine uygulama yöneticisinden tlf hafızasına kurulu prgramların boyutuna bak, gereksiz olanları kaldır. (ne işe yaradığını bilmediğin dosyaları sakın kaldırma, tlfnun önemli prgları olabilir)
4. en önemlisi direk dosya yöneticisinden bütün klasörleri incele.

farukyil92

Üye
    Konu Sahibi
Bütün dosyaları inceliyorum yinede yüklü birşey gözükmüyo ngageyi sildim biraz hafıza açıldı lütfen yardım edin ?

Symbianist

Symbianist

Üye
millet genellikle önce telefon hafızasını kullanıyor mesajlar için. Tabi müzikti resimdi programdı derken biri diyor senin hafızayı kart yapalım böylelikle gelenler oraya kaydolur. Tabi bunu yapan unutuyor mesajları silmeyi.sen mesaj hafızani telefon yap ve mesajlara bir bak. Sonra uygulamaların nereye kurulu olduğunu kontrol et. Xclear ile temizledikten sonra da aiopatch ile cachei e'ye taşı.

Hasan

Üye
Konu 2010da açılmış :s

• Beğen
Tepkiler: Symbianist

bayon

Üye
aynen :D haha

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
AHKE

AHKE

Üye
olsun ya ne kadar yardımsever oldugun anlasıldı symbianist:)

Symbianize

Symbianize

Üye
konu hortlamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt