zx6r
Üye
pardon biri benle dalgamı geçti dalga geçen arkadaşa söyleyeceğim var versin ıp numarasıyla mac adresini baksın bakalım birdaha internete girebiliyomu modeminin şifresini kullanıcı adıyla birlikte değiştiririm bana inanmıyosan ver ıp numaranı ve mac adresini (şimdi sorcan mac adresi ne diye yaa bak bilmiyosun konuşma)
kullandığım programlar şunlar
CMD
NETSTUMBER
AIO WİRELESS HACK TOOLS
AİR -
MAC IP CONFIG
MAC ADRESS SEARCH
IP SEARCH
yukarıda isimlerini yazdığım programları öyle MSN PROGRAMI gibi kullanamazsın CMD KOMUTLARINI EZBERLEMEN LAZIM mac adres nedir nasıl bulunur
ıp numarasından pc nin yeri nasıl bulunur(uydu üzerinden gösterilişi nasıl yapılır) netstumber de wireless ağın uzaklığı nekadar sinyal gücü kaç desibel modem kaç metre uzaklıkta bunları yapabilirmisin ama bunlar daha başlangıç dediklerimi iyi anla benle sakın dalga geçme yoksa senin damarındaki kanınla boğarım anladınmı beni..!!
ekle beni senle bi kapışaım varmısın o kdar kendine güveniyorsan burda erkeklik sökmez sökmesi için sen değil onun ıp sini istemeyi sen bul msn si yok deme sitenin ıp sini bul bulamazsın dimi bak şimdi bu sitenin ıpsi 79.171.18.64 eğer admine sor doğru değilse yaşamayı bırakacam senin ıp ni bulmakta ne var burda büyük yazıyla dikkat çekip bilen var bilmeyen var beni unuttun sanırım sen bilmeyenlere hava atmak gerekmez öğretmek gerekir adam özelden konuşaım dedi sen ordan ne artist gibi çıkıyonpardon biri benle dalgamı geçti dalga geçen arkadaşa söyleyeceğim var versin ıp numarasıyla mac adresini baksın bakalım birdaha internete girebiliyomu modeminin şifresini kullanıcı adıyla birlikte değiştiririm bana inanmıyosan ver ıp numaranı ve mac adresini (şimdi sorcan mac adresi ne diye yaa bak bilmiyosun konuşma)
CMD
NETSTUMBER
AIO WİRELESS HACK TOOLS
AİR -
MAC IP CONFIG
MAC ADRESS SEARCH
IP SEARCH
yukarıda isimlerini yazdığım programları öyle MSN PROGRAMI gibi kullanamazsın CMD KOMUTLARINI EZBERLEMEN LAZIM mac adres nedir nasıl bulunur
ıp numarasından pc nin yeri nasıl bulunur(uydu üzerinden gösterilişi nasıl yapılır) netstumber de wireless ağın uzaklığı nekadar sinyal gücü kaç desibel modem kaç metre uzaklıkta bunları yapabilirmisin ama bunlar daha başlangıç dediklerimi iyi anla benle sakın dalga geçme yoksa senin damarındaki kanınla boğarım anladınmı beni..!!
pardon biri benle dalgamı geçti dalga geçen arkadaşa söyleyeceğim var versin ıp numarasıyla mac adresini baksın bakalım birdaha internete girebiliyomu modeminin -ni kullanıcı adıyla birlikte değiştiririm bana inanmıyosan ver ıp numaranı ve mac adresini (şimdi sorcan mac adresi ne diye yaa bak bilmiyosun konuşma)
CMD
NETSTUMBER
AIO WİRELESS HACK TOOLS
AİR -
MAC IP CONFIG
MAC ADRESS SEARCH
IP SEARCH
pardon biri benle dalgamı geçti dalga geçen arkadaşa söyleyeceğim var versin ıp numarasıyla mac adresini baksın bakalım birdaha internete girebiliyomu modeminin -ni kullanıcı adıyla birlikte değiştiririm bana inanmıyosan ver ıp numaranı ve mac adresini (şimdi sorcan mac adresi ne diye yaa bak bilmiyosun konuşma)
CMD
NETSTUMBER
AIO WİRELESS HACK TOOLS
arkadaşlar hava atmaya gerek yok se nin dediklerini herkes yapyor sadece bildiğim 100 lerce kişi yapıyor ama önemli olan eğer hackersan öyle ortalıkta hackerım diye dolaşmaz
sen sadece progra isimlerini vermişsin eğer çok istiyorsan özelmesaj at kapışalım senle önemli olan burda bilmeyenlere bi şeyler öğretebilmektir.
bunu yapabilömişsen ne mutlu sana.
şimdi ben şunu yaparım bunu yaparım demeyi bırakta nasıl yapıldığını bilmeyenlere öğret. millette merak uyandırıyorsun. eğer bu mesajı kendisi nasıl yapıldığını öğrensin d,ye yazıyor diyen varsa gelsin kapışalım
alın sizemsn:
cagdas@sadgac.com
AİR -
MAC IP CONFIG
MAC ADRESS SEARCH
IP SEARCH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?