N95 te internetteki videoları seyredebilme!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
N95 te internetteki videoları seyredebilme!!!
Arkadaşlar bugün N95 imin Versiyonunu 21.0.016 olarak yükselttim. Versiyonu Yükledikten sonra hiç bir program yüklemeden bir internetteki videoların açıp açmadığını deneyeyim dedim... Ve baktımki açıyor... Demekki versiyon yükselttiğimizde Nokia sorunları versiyon yenilemesi ile çözüyor... Bu arada ferhattunc' un paylaşıma sunduğu ve telefonu ingilizce yapmadan türkçe messenger programı ile hiç bir sorun yaşamadan sohbete başlattırdım... Benim size tavsiyem teliniz ne olursa olsun Versiyonu yenilemeyi unutmayın... Şimdi benim için cepte internet daha bi güzel...!!! Sevgiler ;)

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Ne yok :D:D:D

ferfecirko

Üye
Arkadaşım 21.0.016 diye bir versiyon yokki 20.0..016 olmasın o dediğin
ve ayrıca canlı yv izliye biliiyormusun

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim benden iyimi bilcen :ehe işte senin kullandığın eski versiyon... Şu anda ben internetteki bütün videoları izleyebiliyorum....

dumanxtr

dumanxtr

Üye
Versiyonu yenilemeyi unutmayın...
demişsin peki güncelledik diyelim bende 6300 var ingilizce menü gibi bir süprizle karşılaşırmıyım

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Eğer güncelleştireceksen ben sana neler yapacağını yazarım :ok2:

safakk

safakk

Üye
Arkadaşım 21.0.016 diye bir versiyon yokki 20.0..016 olmasın o dediğin
ve ayrıca canlı yv izliye biliiyormusun
hocam tv için donanımsal olarak tv yayınlarının alıcısı bulunması gerek o nedenle yazılımla olcak iş değil he internetten youtube dan yada kanalın kendi sitesinden dizilerini filimlerini izlersin o ayrı;)

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
CANLI izleyemiyorsunuz kanal tv leri mpeg player istiyor :ok2:

dumanxtr

dumanxtr

Üye
Eğer güncelleştireceksen ben sana neler yapacağını yazarım :ok2:

eğer 5.50 sörümünün üstü çıktıysa neden olmasın yanlız bi üst sürümünün çıkıp çıkmadıgını nasıl öğreniriz

ferfecirko

Üye
ya şimdi pc suite ile cihazımı bağaladım gücelemeye geldim ve versiyonumun son olduğu yazıyor yanii 20.0.016 ne yapacaz peki bir el atın bakalım 21 nasıl olacak

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
teşşekürler

novem27

Üye
N95 ile netten sabit IP no ile girilen güvenlik kameralarını izleyebilmek mümkün mü?

Bilgisayar ile ilk kez girdiğimde bir activex eklentisi istiyor ve bunu kabul edip yüklerseniz görüntüler ekrana geliyor görüntüleri normal bir şekilde izleyebiliyorsunuz, ancak N95 ile o IP nomarasına girdiğimde ana sayfa açılıyor ve activex eklentisi isteği ekrana gelmiyor ve kamera görüntü kutuları boş bir şekilde ekrana yansıyor.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Teşekkür ederim.

dumanxtr

dumanxtr

Üye
ya şimdi pc suite ile cihazımı bağaladım gücelemeye geldim ve versiyonumun son olduğu yazıyor yanii 20.0.016 ne yapacaz peki bir el atın bakalım 21 nasıl olacak

demekki senin telefondaki versiyon üzerine yeni versiyon yok bu durumda yapacagın hiç bir şey yok bekliyeceksin yeni yani bir üst versiyon çıkmasını ayda bir kontrol et

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
N95 ile netten sabit IP no ile girilen güvenlik kameralarını izleyebilmek mümkün mü?

Bilgisayar ile ilk kez girdiğimde bir activex eklentisi istiyor ve bunu kabul edip yüklerseniz görüntüler ekrana geliyor görüntüleri normal bir şekilde izleyebiliyorsunuz, ancak N95 ile o IP nomarasına girdiğimde ana sayfa açılıyor ve activex eklentisi isteği ekrana gelmiyor ve kamera görüntü kutuları boş bir şekilde ekrana yansıyor.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Teşekkür ederim.

Versiyonu yükselt Flash desteklemiyordur Şu andaki görüntüleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt