N95 Şikayet lerim !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marvelboy

marvelboy

Üye
ben 100 tane oyun bi okadar da program yükledm hiçbir sorn yok sertifikalamayı öğrennce de sertifikalamak çok kolay geliyor istediğim programları 2 sn. de sertifikalıyorm.sitede os 9.1 bölümüne gir konların altıntaki bilgileri de oku orda n95 yazana gir

Vasili_20

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar.Yanlız "SERTİFİKALAMA OLAYI" Hakkında mevcut konuyu okudum ama kimse tam olarak nasıl ve neden gerekli olduğu konusunda bişey yazmamıs ki?Her program veya oyun içinmi yapılır bu olay nedir ne değildir yokmu kolayca açıklayacak bi arkadaşım ?

Nazy

Nazy

Üye
Kısaca Sertifika işlemi, Programı Lisanslama gibi birşey:)

MorgenSterN.

MorgenSterN.

Üye
yavv N95 OS9.2 bi teldir.ve onlarda sisx destekler tabi yükleyemezsin.

Ozan

Ozan

Admin
Başlık daha anlamlı hale getirildi zira direk sizden yada ufak bir nedenden kaynaklanacak sorunlardan dolayı üyeler yanlıs bilgilenmiş olmasın.

whyme

whyme

Üye
sertifika sorununa benziyor sanırım

safakk

safakk

Üye
Arkadaşlar merhaba.Ya bende mi sorun var yoksa yüklemeye çalıştığım sis uzantılı programların tamamındamı anlayamadım..Neredese hiçbir uygulamayı yükleyemiyorum.Hepsinde uyumsuzluk hatası veriyo.Nedendir lütfen yardım edin yoksa az kaldı bu telefonu parçalıcam !... Bu arada telefonum Normal N95 8 GB'Lık değil...
1.si zannedersem symbian9.1 li uygulamaları çalıştırıyor buarada uygun program için telefonunuzun işletim sistemini tam bilmeniz gerek güle güle kullanın:oke:

nightdragon35

nightdragon35

Üye
nazy nin verdigi bölümlerden yükleme yaparsanız.probleminiz kalmaz bence

carlos73

Üye
arkadaşlar ben de hiç bir programı atamıyorum bendeki n95 8gb ne yapmam gerekiyor

daris

Üye
arkadaşlar ayni sorunu bende yaşiyorum verdiğiniz linkteki programlarida denedim yinede olmuyor program yüklenemiyor direk lisans süresi dolmuş veya telefon ayarlariniz bozuk diyyor kapaniyor

yasirarslan

yasirarslan

Üye
bir servise göster

toprakumit

toprakumit

Üye
Arkadaşım sende sorun var.... Benimkide normal N95 ama ben her programı yükleyebiliyorum :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt