N95 Şikayet lerim !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vasili_20

Üye
    Konu Sahibi
N95 Şikayet lerim !..
Arkadaşlar merhaba.Ya bende mi sorun var yoksa yüklemeye çalıştığım sis uzantılı programların tamamındamı anlayamadım..Neredese hiçbir uygulamayı yükleyemiyorum.Hepsinde uyumsuzluk hatası veriyo.Nedendir lütfen yardım edin yoksa az kaldı bu telefonu parçalıcam !... Bu arada telefonum Normal N95 8 GB'Lık değil...

bora006

bora006

Üye
servise bi göster istersen telefona format atıp yeniden program atarlar ne olursa olsun sen servisine götür telefon pahalı zaten heba etme

Vasili_20

Üye
    Konu Sahibi
Kafayı yemek üzereyim kardesim ya ne adam akıllı program yükleniyo ne de oyun???Doğru sölüyosun servise götüreyim en kısa zamanda Ancak diğer N95 cilerde olmadı mı bu sorun arkadaşlar tüm sis uygulamalarını yükleyebiliyormusunuz ?

wh4t3v3r

Üye
bende n81 8gb var bende bi sorun çıkmıyo ilk aldığım gün yüklemeye çalıştım senin gibi yükleyemedim sonra sadece s60 uygulamaları yükelediğimi fark ettim s60 3rd bölümünü fark edince sorun ortadan kalktı :)

Vasili_20

Üye
    Konu Sahibi
:) Bende Orayı deniyorum ama sonuç aynı kardeşim ne yüklediğimin farkındayım ama olmuyor işte :) Peki bu N95 için MumSms Programı bulabilen varmı yükleyen kullanan ???

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
yazılım güncelle sorun ortadan kalkabilir kardeşim cok garip wala ben n95 de böyle bi sorunla karşılaşmadım hic ilk defa duyuyorum arkadaslarımda war sorun yaşamıyolar bende n95 8gb war böyle bi sorun yaşamadımm.sen eminmisin s60 3rd program yükledigine ?

Vasili_20

Üye
    Konu Sahibi
Walla özellikle onları aradım yükledim ama sürekli olarak sertifika sorunu yasadım.Örnek olarak verebileceğiniz bi kaç program varmı işletim sistemine göre ?

buraq24

buraq24

Üye
sertifikayla ilgili bi sorun olmasın

Nazy

Nazy

Üye
sisx uzantılı dosyaları deneyin.
muhtemelen s60 v2 (n70 n72 6600 vs. version) versiyonda Sis dosyaları yüklemeye çalışıyorsunuz.
s60 3rd uyumlu sisx dosyalarını yüklemelisiniz

eddyredline

eddyredline

Üye
muhtemelen sertifika sorunu telefonda problem yok galiba
unsigned davasından kaynaklanıyor bi çözüm cıksa sende kurtulursun bizde artık java uygulamalara talim ne yapalım

Autumn

Üye
arkadasim buyuk ihtimalle sertifikadan kaynaklaniyor. gerci suana kadar tek 1 program yukledim onuda zar zor sertifika devreye giriyor yukleme basarisiz veya uyumsuz vs.. dior

ortioktay

ortioktay

Üye
arkadaşım sertifika sorunu olabilir artı sis lerin çoğu olmuyor sisx bulman lazım

Vasili_20

Üye
    Konu Sahibi
Peki sertifika sorunu yazılımın güncellenmesiyle ortadan kalkarmı arkadaşlar ? Yada ben nasıl güncellerim yazlımını? Bu arada sisx uzantılı dosyaların olduğu forumu bulamadım bi link verirseniz sevinicem...

Nazy

Nazy

Üye
Peki sertifika sorunu yazılımın güncellenmesiyle ortadan kalkarmı arkadaşlar ? Yada ben nasıl güncellerim yazlımını? Bu arada sisx uzantılı dosyaların olduğu forumu bulamadım bi link verirseniz sevinicem...
Sizin İlacınız Bu Aşağıdaki Linkler:) Hespi Sizin Telefonunuzla Uyumludur MErak Etmeyin:)
Symbian 9.1(S60 3rd) Uygulamalar
Symbian 9.1(S60 3rd) Oyunlar
Symbian 9.1(S60 3rd) Temalar

Sertifika Hakkında Bir Konu
Programları Sertifikalama İşlemi

semwester

Üye
arkadaşım ekim 2007 den beri n95 kullanıyorum. telefonunad kronik bi sorun varsa değiştirmeni tavsiye ederim. sonuçta elektronik cihazdır. problem olur ama. genel olarak n95 de herhangi bir yükleme sorunu yok. kendi n95 imi 5 kere formatladım. yükleyebildiğim ne varsa yüklüyorum bakıyorum işe yararsa ayırıyorum kenara. sonuçta formatlayıp sadece belirlediğim programları kuruyorum. n95 in yazılım güncellemesi çıkmıştı. sen de onu yap istersen. v20.0.0.015

Vasili_20

Üye
    Konu Sahibi
Evet kardeşim şimdi servisten getirdim hemen deniyicem.Allahtan arkadaş Genpada Müdür 5 dakkada hallettirdim inşallah sorun çözülür son versiyonunu yüklettim...

last_shout

last_shout

Üye
programların versiyonuna bk kardş versiyn tutmazlıgı olabilir

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
bencede wersiyona bak daha öncede söylemiştim olmadı güncelle bi ama dikkatli şekilde güncelle aman forumda bu konu mewcut symbian destek bölümünden bakabilirsin link wermeme gerek yokk.üzme kendini o sorun kalkar ortadan

masumruk

masumruk

Üye
Yaa arkadaşlar yapmayın etmeyin. Laf olsun diye cevap veriliyor. Bazı arkadaşlarım doğru cevabı vermiş zaten. N95 telefonu S60 3rd edition destekli sisx uygulamalarını çalıştırır. Sorun yaşayan arkadaşım sis dosyası yüklediğini söylemiş. Halen versiyondan bahsediliyor. Lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
n95 göre program atmıyondur yada serfitikalandırmıyondur o nedenle olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt